GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Δείτε την "τρυπάρα" που άφησε η ΔΕΥΑΞ του Μούρκα στην οδό Στογιαννίδη εδώ 4-5 μέρες!

ΠΙΣΤΕΥΤΟ ΤΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΤΗΣ ΔΕΥΑΞ -ΑΦΗΣΕ «ΑΝΟΙΧΤΗ ΤΗΝ ΤΡΥΠΑ» ΟΛΟ ΤΟ ΠΕΝΘΗΜΕΡΟ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΣΤΟΓΙΑΝΝΙΔΗ!


ΠΙΣΤΕΥΤΟ ΤΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΤΗΣ ΔΕΥΑΞ -ΑΦΗΣΕ «ΑΝΟΙΧΤΗ ΤΗΝ ΤΡΥΠΑ» ΟΛΟ ΤΟ ΠΕΝΘΗΜΕΡΟ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΣΤΟΓΙΑΝΝΙΔΗ!

Απίστευτο πράγματι είναι το συνεργείο της ΔΕΥΑΞ που ήρθε την περασμένη Πέμπτη να αποκαταστήσει τη ζημιά (σ.σ. Απέναντι από τα γραφεία του «Μ») και τελικά ναι μεν... την αποκατέστησε (!), ωστόσο δεν αποκατέστησε το «δρόμο» αφήνοντας τις πέτρες απ’ έξω και μια... τεράστια λακκούβα που επί ένα 3ήμερο ταλαιπώρησε εκατοντάδες αυτοκίνητα που περνούσαν την οδό Στογιαννίδη για να κατέβουν στο κέντρο!!!

Βέβαια για να είμαι ειλικρινής, εγώ προσωπικά δικαιολόγησα τους υπαλλήλους του συνεργείου της ΔΕΥΑΞ για το συγκεκριμένο θέμα, αφού δεν είχαν... επιβλέποντα ούτε τον Αντιπρόεδρο Χρήστο Μούρκα με την αντιμισθία των 1.710 ευρώ, ούτε όμως και τον λαλίστατο Πρόεδρο της ΔΕΥΑΞ Ιπποκράτη Καμαρίδη με την ίδια αντιμισθία, προφανώς γιατί η Μαλαματένια θα ήταν απασχολημένη να τον φωτογραφήσει!

ΣΙΦΗΣ ΜΕΙΜΑΡΙΔΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗΣ ΤΟΛΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗ


Δεν ήξερα ότι ο Σίφης Μεϊμαρίδης είναι από τα Κομνηνά, φιλοξενώ όμως ευχαρίστως το σχόλιό του στα  «Στραβά κι Ανάποδα» για τον πράγματι εργατικό αντιδήμαρχο  Σταυρούπολης Λάκη Ελεθεριάδη.

«Sifis Meimar

  • Όχι μόνο τα στραβά...
  • Και τα καλά να λέγονται....
  • Μπράβο

 στον Αντιδήμαρχο Ξάνθης, που μετά την ανάρτηση μου με φωτογραφίες για  πεταμένα σκουπίδια λίγο έξω από το χωριό Κομνηνά του Δήμου Ξάνθης, πήγανε και τα μαζέψανε, σχεδόν όλα.

  • Μπράβο ακόμη μια φορά».
  • -Μπράβο και σένα Σίφη...!

ΜΑΥΡΟ ΧΑΛΙ ΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ

ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ


Μαύρο χάλι έχει το πεζοδρόμιο στην οδό Μεσολογγίου και απορώ πως ο αντιδήμαρχος Στέφανος Ιγιαννίδης που κυκλοφορεί και το αυτοκινητάκι του Δήμου Ξάνθης που δεν το εντόπισε ενώ έχει ενημερωθεί να το αποκαταστήσει, γιατί θα σκοντάψει κανένας πεζός και θα πάθει ζημιά!!!

  • Ιδού το σχόλιο συμπολίτη μας στο fb:
  • «Mpampis Polytsidhs·

Άλλο ένα αξιοθέατο στην πόλη μας εδώ και κάποιους μήνες έξω από φροντιστήριο στην Μεσολογγίου!! Έχουν ενημερωθεί οι άνθρωποι του δήμου μας εδώ και πολύ καιρό αλλά πέρα βρέχει!! Αν σας φέρει ο δρόμος ελάτε να βγείτε καμία φωτογραφία για αναμνηστική!!».

-Τι την ψάχνεις! Οι άνθρωποι προεκλογικά θα έκαναν σε ένα 6μηνο... θερινό κολυμβητήριο κι ακόμη εδώ 2.5 χρόνια, δεν αν άνοιξαν ούτε το παλιό!!

Δεν υπάρχουν σχόλια