GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Στις 28/03 καταθέτουν οι γονείς της Ελένης Τοπαλούδη στην δίκη των δολοφόνων

Στις 28 Μαρτίου θα υποστούν τελικά τη βάσανο της κατάθεσης στην δίκη των δολοφόνων της κόρης τους, οι γονείς της Ελένης Τοπαλούδη Γιάννης Το...


Στις 28 Μαρτίου
θα υποστούν τελικά τη βάσανο της κατάθεσης στην δίκη των δολοφόνων της κόρης τους, οι γονείς της Ελένης Τοπαλούδη Γιάννης Τοπαλούδης και Κούλα Αρμουτίδου.

Μετά από τρεις συνεχόμενες αναβολές στο Εφετείο της Αθήνας, η δίκη ξεκίνησε κανονικά τη Δευτέρα 21/03 και διεξάγεται κατόπιν αιτήματος των δύο καταδικασθέντων για αναγνώριση ελαφρυντικών και άρα τροποποίηση των ποινών που τους είχε επιβάλλει το Δικαστήριο πρωτοδίκως.

Αυτή τη φορά, στη δίκη παρέστησαν αμφότεροι οι κατηγορούμενοι, ενώ ο ένας εξ αυτών δήλωσε την επιθυμία του να «συνεργαστεί» με το δικαστήριο και να πει όλα όσα συνέβησαν εκείνο το βράδι του Νοεμβρίου του 2018 που η Ελένη βρήκε φρικτό θάνατο στα χέρια του ίδιου και του φίλου του.

Και ο φρικτός θάνατος επιβεβαιώθηκε -για άλλη μία φορά- από την κατάθεση του ιατροδικαστή που είχε εξετάσει τη σορό της Ελένης μετά την ανεύρεση στη θάλασσα, που είπε ότι τα ευρήματά του και τα πολλαπλά τραύματα στο σώμα της, υποδεικνύουν ξεκάθαρα βασανιστήριο. Παρόλα αυτά, ο ιατροδικαστής ερωτώμενος σχετικά επανέλαβε ότι ο θάνατος της προήλθε μεν από πνιγμό, που σημαίνει ότι πετάχτηκε στο νερό ούσα ακόμη ζωντανή. Σημείωσε πάντως ότι δεν μπορεί να προβλέψει την πορεία της υγείας της στην περίπτωση που μετά από το βασανιστήριο που είχε υποστεί, μεταφερόταν σε κάποιο νοσοκομείο.

Οι γονείς της Ελένης ζήτησαν να καταθέσουν στις 28/03 επικαλούμενοι την συνεχόμενη οικονομική και ψυχολογική ταλαιπωρία από τις τρεις φορές που μετέβησαν από το Διδυμότειχο στην Αθήνα και απλώς άκουσαν τη διακοπή της δίκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια