GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Διασταύρωση 12 Αποστόλων και Βουγαροκτόνου η αδιαφορία της Δημοτικής Αρχής σκοτώνει

Θα μου πείτε τι φταίει ο δήμαρχος αν οι οδηγοί είναι βιαστικοί και απρόσεκτοι και όμως, η έλλειψη ενδιαφέροντος από τον πρώτο δημότη αυτής τ...


Θα μου πείτε τι φταίει ο δήμαρχος αν οι οδηγοί είναι βιαστικοί και απρόσεκτοι και όμως, η έλλειψη ενδιαφέροντος από τον πρώτο δημότη αυτής της πόλης για κάτι κακό που γίνεται σχεδόν καθημερινά στην συγκεκριμένη διασταύρωση και που καταγράφει σχεδόν κάθε εβδομάδα μικρά ή μεγάλα ατυχήματα, θα έπρεπε να κινήσει το ενδιαφέρων του δημάρχου ο οποίος θα έπρεπε να αποταθεί, να καλέσει την Τροχαία και να βρουν την καταλληλότερη λύση για την προστασία των οδηγών αλλά και τον πεζών.

Ίσως, λέμε τώρα και λόγω της αρκετά μεγάλης εμπειρίας μας ως οδηγοί, αν υπήρχαν διαγραμμίσεις που φαίνονται από τον οδηγό και από τον πεζό να ενέτειναν κάπως περισσότερο την προσοχή του οδηγού ή του πεζού.

Ίσως λίγο μεγαλύτερα πεζοδρόμια να προστάτευαν τους πεζούς και τις μανάδες με τα μωρά στα καροτσάκια.

Ίσως αν φρόντιζε η δημοτική αρχή και η τροχαία να ήταν ορατή η οδός Βουλγαροκτόνου λόγω των παρκαρισμένων αυτοκινήτων, ίσως να ήταν καλλίτερα τα πράγματα.

Ίσως αν φρόντιζε ο δήμαρχος να υπήρχε περισσότερο φως …

Τέλος βλέπουμε τον δήμαρχο να καλεί συσκέψεις επί συσκέψεων και φορέων για μεγαλεπήβολα σχέδια, όπως η ανάπλαση κτισμάτων και υποδομών που απαιτούν χρόνο και χρήμα και αδιαφορεί για τα μικρά και ίσως για την ασημαντότητα της ζωής των Ξανθιωτών.

Δυστυχώς για τους Ξανθιώτες,  για τον δήμαρχο και τις «υποχρεώσεις» του, αυτό είναι ένα μικρό και καθημερινό πρόβλημα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια