GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Super League: Χωρίς νικητή και γκολ το ντέρμπι Άρη-ΠΑΟΚ

  Ισόπαλοι χωρίς να σκοράρουν αναδείχθηκαν Άρης και ΠΑΟΚ στο ντέρμπι της αγωνιστικής στη Super League .

 


Ισόπαλοι χωρίς να σκοράρουν αναδείχθηκαν Άρης και ΠΑΟΚ στο ντέρμπι της αγωνιστικής στη Super League.

Οι δύο ομάδες έχασαν έδαφος, ο μεν Άρης για την είσοδό του στα play off, ο δε ΠΑΟΚ για να μειώσει την απόσταση (που τελικά αυξήθηκε στους 11) από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό.

Ο Άρης έχασε σπουδαία ευκαιρία στο 3’ με τον Καμαρά, όμως ο Πασχαλάκης κράτησε το 0-0. Στο 13′ ο Γκάνεα έκοψε τον Ζαμπά, ενώ στη συνέχεια το σουτ του Άκπομ δεν βρήκε στόχο. Ο Πασχαλάκης κράτησε το 0-0 και στο πολύ ωραίο σουτ του Γκαρσία διώχνοντας την μπάλα σε κόρνερ.

Στο 56′ ο Μπίσεσβαρ με σουτ έχασε καλή ευκαιρία για να βάλει τον ΠΑΟΚ μπροστά στο σκορ, ενώ στο 65’ η κεφαλιά του Σάσα πέρασε ανεκμετάλλευτη σε μια από τις σπουδαίες στιγμές του Άρη στο ματς.

Ακόμη και στο τελευταίο κομμάτι του ματς οι δύο ομάδες είχαν από μια καλή στιγμή, με τον Άρη να απειλεί στο 70’ με τον Καμαρά και τον ΠΑΟΚ με τους Ζίβκοβιτς και Καντουρί στο 79’ δίχως όμως αποτέλεσμα…

Άρης: Κουέστα, Σάκιτς, Φάμπιανο, Μπράμπετς, Γκανέα, Σάσα, Ματίγια, Εντιαγιέ (63′ Μπερτόγλιο), Ματέο Γκαρσία (63′ Ιτούρμπε), Μαντσίνι (85′ Μάνος), Καμαρά.

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Σάστρε, Ίνγκασον, Μιχαηλίδης, Βιεϊρίνια (76′ Σίντκλεϊ), Τσιγγάρας (81′ Κούρτιτς), Σοάρες (66′ Αουγκούστο), Ζίβκοβιτς, Μπίσεσβαρ, Ζαμπά (66′ Καντουρί), Άκπομ (75′ Τσόλακ).

Δεν υπάρχουν σχόλια