GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


SL1: Μεγάλος νικητής ο ΠΑΣ Γιάννινα-Ετσι νίκησε τον Αρη

To παιχνίδι στους «Ζωσιμάδες» ήταν καθοριστικό για τον ΠΑΣ και τον Αρη με φόντο την είσοδο στα play off.


To παιχνίδι στους «Ζωσιμάδες» ήταν καθοριστικό για τον ΠΑΣ και τον Αρη με φόντο την είσοδο στα play off.

Μεγάλος νικητής ήταν ο ΠΑΣ, που κέρδισε 2-0 τους «κιτρινόμαυρους» και ανέβηκε στην τέταρτη θέση.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης έμεινε στην 8η θέση και πίσω τρεις βαθμούς από τον Αστέρα Τρίπολης, έχοντας τρία δύσκολα παιχνίδια μέχρι το τέλος της κανονικής διάρκειας.

Αυτή η ήττα ήταν καταστροφική για τον Αρη, που ήταν και πάλι άτυχος και άστοχος, ειδικά στο δεύτερο μέρος που έχασε σωρεία ευκαιριών.

Τα γκολ

Το 1-0: Στο 52’ ο Σάλιακας εκτέλεσε το φάουλ, ο Κάργας έπιασε την κεφαλιά και η μπάλα, αφού κόντραρε στην πλάτη του Σιαμπάνη κατέληξε στα δίχτυα.

Το 2-0: Στο 83’ ο ΠΑΣ σφράγισε το παιχνίδι. Ο Σάλιακας έκανε το γύρισμα, αρχικά ο Ντομίνγκες έπιασε αέρα, μετά ο Σνάιντερ έκανε το σουτ, οι παίκτες του Άρη έδιωξαν στην γραμμή.

Στο ριμπάουντ, όμως, ο Περέα έκανε προβολή και ο Σάκιτς έδιωξε με το σώμα, στη συνέχεια το σουτ του Ντομίνγκες δεν κατάφερε να κρατήσει πριν περάσει τη γραμμή ο Σιαμπάνης.

Κορυφαίος; Ο Γιάννης Κάργας ήταν ο κορυφαίος του ματς. Ο αμυντικός του ΠΑΣ ήταν απροσπέλαστος και έδωσε το 1-0 στην ομάδα του.

ΠΑΣ Γιάννινα (Μεταξάς): Λοντίγκιν, Σάλιακας, Ποζνάνσκι, Κάργας (90’ Παντελάκης), Εραμούσπε, Καραχάλιος, Λιάσος (76’ Οικονομόπουλος), Στάνκο, Σνάιντερ (89’ Μπρένερ), Ντομίνγκες, Περέα

Αρης (Μάντζιος): Σιαμπάνης, Σάκιτς, Γκάνεα, Μπράμπετς, Φαμπιάνο (86’ Λούμορ), Σάσα, Εντιαγέ (87΄Πάλμα), Μαντσίνι, Μπερτόγλιο (67’ Ιτούρμπε), Μάνος, Καμαρά (86’ Ματέο Γκαρσία).

*** Η ήττα στην πόλη της Ηπείρου ήταν το τελευταίο παιχνίδι για τον Ακη Μάντζιο στον πάγκο του Αρη.

*** Εντυπωσιακό το πανό των οπαδών του ΠΑΣ Γιάννινα για τους αδικοχαμένους οπαδούς όλων των ομάδων.






Δεν υπάρχουν σχόλια