GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Ποιοι θα πρέπει να ανοίξουν λογαριασμό στην e-Εφορία

Τι ισχύει για τους 18άρηδες και τους φοιτητές Πώς θα αποκτήσετε κλειδάριθμο


  • Τι ισχύει για τους 18άρηδες και τους φοιτητές
  • Πώς θα αποκτήσετε κλειδάριθμο

  Κωδικούς πρόσβασης στην ψηφιακή πύλη myAADE θα πρέπει να αποκτήσουν άμεσα οι νέοι που συμπλήρωσαν πέρυσι το 18ο έτος ηλικίας τους, οι φοιτητές που απέκτησαν το 2021 πραγματικό ή τεκμαρτό εισόδημα αλλά και όσοι θα υποβάλουν για πρώτη φορά φορολογική δήλωση. Με τους κωδικούς που θα λάβουν θα αποκτήσουν λογαριασμό στο Taxisnet και μόνο έτσι θα μπορέσουν να υποβάλουν τη φορολογική δήλωση του 2022 και να δηλώσουν τα εισοδήματα που απέκτησαν πέρυσι.

  Οι νέοι φορολογούμενοι που θα υποβάλλουν για πρώτη φορά φορολογική δήλωση θα πρέπει να αποκτήσουν το δικό τους λογαριασμό στην ηλεκτρονική πύλη της ΑΑΔΕ. Για τη διαδικασία εγγραφής θα ακολουθήσουν τα εξής βήματα:

1. Στην ιστοσελίδα www.aade.gr επιλέξτε την εφαρμογή ΑΦΜ & Κλειδάριθμος.

2.Επιλέξτε φυσικό πρόσωπο στην περίπτωση που επιθυμείτε να εγγραφείτε ως φυσικό πρόσωπο στις υπηρεσίες του TAXISnet.

3.Συμπληρώστε υποχρεωτικά τα πεδία που σημειώνονται με αστερίσκο (*). Σε περίπτωση που επιθυμείτε να λάβετε τον κλειδάριθμο μέσω SMS και email θα πρέπει να συμπληρώσετε υποχρεωτικά και τα πεδία που σημειώνονται με (**).

4.Username: Πρέπει να αποτελείται από 3-20 λατινικούς χαρακτήρες ή νούμερα. Πατώντας το το πεδίο συμπληρώνεται αυτόματα με μια προτεινόμενη τιμή.

5.Κωδικός (password): Πρέπει να αποτελείται από τουλάχιστον 8 χαρακτήρες και να περιέχει τουλάχιστον 1 αριθμητικό χαρακτήρα, 1 κεφαλαίο αλφαβητικό χαρακτήρα, 1 πεζό αλφαβητικό χαρακτήρα και 1 ειδικό χαρακτήρα. Συμπληρώστε την ίδια τιμή και στο πεδίο Επιβεβαίωση κωδικού.

6.Στο πεδίο email συμπληρώστε το προσωπικό σας email, το πεδίο Χαρακτήρες εικόνας και μετά πατήστε «Επιβεβαίωση e-mail». Στο e-mail που θα λάβετε, θα βρείτε τον Κωδικό επιβεβαίωσης.

7.Τα πεδία τηλεφώνου δέχονται ψηφία χωρίς κενά και παύλες. Επιπλέον, για διεθνείς αριθμούς γίνεται δεκτό το σύμβολο + στην αρχή του αριθμού.

8.Για την αποστολή κλειδαρίθμου μέσω SMS και email θα πρέπει να συμπληρωθούν τα πεδία τύπος και αριθμός ταυτότητας, ΙΒΑΝ, κινητό τηλέφωνο και πάροχος κινητού. Τέλος επιλέξτε τη σχετική Δήλωση – Γνωστοποίηση.

9.Στο πεδίο Χαρακτήρες εικόνας συμπληρώστε τους χαρακτήρες που διακρίνετε στην εικόνα. Εαν οι χαρακτήρες δεν είναι ευδιάκριτοι πατήστε το για να δοκιμάσετε μια άλλη εικόνα.

10.Υποβολή: Πατώντας «Υποβολή», οι τιμές που συμπληρώσατε στα πεδία θα ελεγχθούν ως προς την εγκυρότητά τους. Σε περίπτωση μη ορθής συμπλήρωσης, θα εμφανιστεί κατάλληλο μήνυμα λάθους δίπλα στο αντίστοιχο πεδίο. Σε περίπτωση επιτυχημένης εισαγωγής η αίτηση εγγραφής σας θα καταχωρηθεί.



Δεν υπάρχουν σχόλια