GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Δήμος Τσέπελη: "Μια ευτυχισμένη οικογένεια! " ! Ενώ ο κόσμος πεινάει, κάθε βδομάδα, χιλιάδες ευρώ για φαγοπότια!!!

  Μια βδομάδα μετά τη χλιδή, τα φαγοπότια και τα ευτράπελα του Δημάρχου με την ...ελληνική σημαία στο έδαφος σην εκδήλωση για το Μνημείο των...

 


Μια βδομάδα μετά τη χλιδή, τα φαγοπότια και τα ευτράπελα του Δημάρχου με την ...ελληνική σημαία στο έδαφος σην εκδήλωση για το Μνημείο των Εβραίων, νέα φιέστα Τσέπελη-Σοφίας Ψωμά (γραμματέα του Δήμου Ξάνθης) με την πλήρη στήριξη μάλιστα και των ... Σάββα Μελισσόπουλου-Παπαχρόνη-Τσακιρίδη-Χάρη Διαφωνίδη!

Αναφερόμαστε στην διημερίδα που διοργανώθηκε στην Ξάνθη από το Δίκτυο Δήμων με Ποτάμια της χώρας, στο οποίο συμμετέχει ο Δήμος Ξάνθης με εκπρόσωπο τον Σάββα Μελισσόπουλο, ωστόσο την πρωτοβουλία πήρε όπως είναι το γνωστό το "δίδυμο" Τσέπελη-Σοφίας Ψωμά πριν δυο μήνες περίπου με την κάθοδό του στη Θεσσαλονίκη, που με ΧΡΗΜΑΤΑ των δημοτών, έχει μετατρέψει την πόλη της Ξάνθης σε ....Δήμο φαγοποτιών, τραπεζιών και απευθείας αναθέσεων στα ΜΜΕ που τους λιβανίζουιν!!! 

(σ.σ. Άλλα 1.300 ευρώ στον γνωστό διαμορφωτή του Δημάρχου Τσέπελη , συν 8.500 ευρώ σε άλλο μέσον για...προβολή προγράμματος απο έντυπα, ραδιόφωνο και τηλεόραση με υπογραφή Φανουράκη  κλπ)

Πόσο κόστισε στο Δήμο Ξάνθης το διήμερο (σ.σ. Δεν τους αρκούσε  μια μέρα...) του Συνεδρίσου που περιλάμβανε φαγοπότι και στη Σταυρούπολη; 

Αυτό θα μας το πει ο....Σάββας Μελισσόπουλος που δικαιώνει τελικά πλήρως το τίτλο του "ηγέτη" με το....ολόσωμο μαγιό, όπως τον είχε χαρακτηρίσει κατά την επίσκεψή του στο Κολυμβητήριο ο Δήμαρχος Τσέπελης! 

Μάλιστα στο δείπνο που έγινε το βράδυ της Παρασκευής, στο ίδιο τραπέζι δοκίμαζαν τα εδέσματα οι Σάββας Μελισσόπουλος, Παπαχρόνης, Κανάτας και....ο αρνητής εμβολίου Αφεντούλης Τσακιρίδης που ήταν και...εισηγητής στο συνέδριο!!! 

 Αλλά τελικά δεν του επετράπη η είσοδος στο Elisso Hotel όπου έγινε το συνέδριο, διότι δεν ήταν εμβολιασμένος! 

Και τελικά αντικαταστάθηκε απο τον δημοτικό σύμβουλο της ΑΓΑΠΗΣ και δημοσιογράφο-ψάλτη  Χάρη Διαφωνίδη!!!

Ιδού η δήλωση Μελισσόπουλου μετά την κριτική για την...άσχετη εισήγησή του! 

Το αστείο της παραπάνω ιστορίας; Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης ΞΑΝΘΗ για όλους Σάββας Μελισσόπουλος αντιλαμβανόμενος την αγανάκτηση των Ξανθιωτών και για το πρόσωπό του, αφού στην ουσία "νομιμοποίησε" και μόνο με την παρουσία και συμμετοχή του,  μια ακόμη φιέστα του Δήμαρχου Τσέπελη που θα πληρώσει ο Ξανθιώτικος λαός, έκανε και δήλωση σύμρωνα με την οποία αναφέρει, "Αντιπολίτευση δεν σημαίνει μόνο διαφωνία"!  Διότι εκτός των άλλων, έβγαλε ..."σκάρτη" την εισήγηση του, ο σύντροφός του, μηχανικός-μελετητής της πόλης  Αργύρης Πλέσσιας

  • Αντιπολίτευση δεν σημαίνει μόνο...διαφωνία και άρα....
  • Ράβδος εν γωνρία δηλαδή, άρα βρέχει...! Αυτός ο άνθρωπος θέλει να γίνει...Δήμαρχος 
  • Απολαύστε αυτούσια την δήλωσή του Σάββα Μελισσόπουλου στο fb και σχόλο ουδέν:
  • " Σάββας Μελισσόπουλος: Αντιπολίτευση δεν σημαίνει μόνο διαφωνία ή αντίδραση…

Σημαίνει διαφορετική φιλοσοφία, άλλη κουλτούρα και άλλο τρόπο σκέψης.

Σημαίνει να επεξεργάζεσαι και να καταθέτεις προτάσεις, σημαίνει επίσης να βοηθάς την πόλη σου συνδιοργανώνοντας ημερίδες οι οποίες θα βοηθήσουν στην ανάπτυξη και στην πρόοδο!!

Αυτό κάναμε το διήμερο 25-26 Φεβρουαρίου στην Ξάνθη. Το δίκτυο πόλεων με ποτάμια στου οποίου Διοικητικό Συμβούλιο έχω την τιμή να συμμετέχω διοργάνωσε μια πολύ σημαντική διημερίδα. Εκεί μου δόθηκε η ευκαιρία να αναπτύξω την πρόταση και το όραμά μου για τον Κόσυνθο ποταμό!! Η εισήγησή μου θα βρίσκεται αναρτημένη στο site της δημοτικής παράταξης «Ξάνθη για ΟΛΟΥΣ». Ευχαριστώ το Δημοτικό Συμβούλιο Ξάνθης και το δίκτυο Δήμων με ποτάμια για τη μεγάλη ευκαιρία που μου έδωσαν να συμβάλω με τις προτάσεις μου στη συζήτηση και στο διάλογο για την ανάπτυξη και τον εκσυγχρονισμό των πόλεων και των μεγάλων αστικών κέντρων!!"

 Και το δικό μας ταπεινό σχόλιο:

-Κύριε Μελισσόπουλε, κύριε Παπαχρόνη, κύριε Τσακιρίδη, κύριε Χάρη Διαφωνίδη κλπ. Πιστεύουμε να σας....ικανοποίησαν τα "φαγοπότια" και οι "φωτογραφίες" που βγάλατε, ξεχνώντας προφανώς οτι σε μια εποχή που ο κόσμος πραγματικά ΠΕΙΝΑΕΙ και δεν μπορεί να πληρώσει το Δήμο, σχεδόν κάθε μέρα...έχουμε και μια φιέστα και  ένα σωρό τραπεζώματα και φαγοπότια! Τα οποία νομιμοποιείται και με την παρουσία σας φυσικά...! 

Τουλάχιστον μπορείτε να μας πείτε κύριε Παπαχρόνη και Σάββα Μελισσόπουλε, αφού ήσταν οι...κορυφαίοι στα τραπεζώματα τόσο στη Ξάνθη, όσο και στη Σταυρούπολη, το συνολικό οικονομικό κόστος αυτού του 2ημέρου για τα ΠΟΤΑΜΙΑ;;; 

-Τι πλήρωσαν δηλαδή οι δημότες για...τραπεζώματα, τα φαγοπότια, τα ξενοδοχεία και τις απευθείας αναθέσεις του κυρίου Φανουράκη;;;  Γιατί ακολουθεί το...συνέδριο για τους Γραμματέων των Δήμων και πάλι στη Ξάνθη!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια