GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Σε οριακό σημείο οι Υπηρεσίες της Περιφέρειας

Συνάντηση με τον Εκτελεστικό Γραμματέα, Παύλο Δαμιανίδη, για θέματα του νέου οργανογράμματος της ΠΑΜ-Θ, αλλά και για θέματα ατομικής προστασ...


Συνάντηση με τον Εκτελεστικό Γραμματέα, Παύλο Δαμιανίδη, για θέματα του νέου οργανογράμματος της ΠΑΜ-Θ, αλλά και για θέματα ατομικής προστασίας εργαζομένων, είχε το νέο προεδρείο των εργαζομένων στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης και οι κατά τόπους πρόεδροι των Περιφερειακών Ενοτήτων των 5 νομών της Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης. Στη συνάντηση συμμετείχε και η άμισθη σύμβουλος του Περιφερειάρχη, Ζωή Κοσμίδου.

Από τα πρώτα και πολύ σημαντικά θέματα που ετέθησαν από την πλευρά των εργαζομένων ήταν η υποστελέχωση -όπως υποστήριξαν- των υπηρεσιών της Περιφέρειας, με τις υπηρεσίες να λειτουργούν με το 1/3 των υπαλλήλων. Ειδικά στην Περιφερειακή Ενότητα Ροδόπης, όπου είναι και η έδρα της Περιφέρειας -Κομοτηνή-, τα πράγματα, σύμφωνα με τον πρόεδρο είναι σε ακόμη πιο δύσκολη κατάσταση, καθώς οι υπηρεσίες είναι πιο πολλές.

Αξίζει να σημειωθεί πως το 2011 που ήταν κρατική η υπηρεσία της Νομαρχίας, οι υπάλληλοι αριθμούσαν σε 1.500, ενώ τώρα αριθμούν 980, για όλη την περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης.

Θέμα συζήτησης αποτέλεσε και το νέο οργανόγραμμα. Οι πρόεδροι απέσπασαν την δέσμευση πως θα ενημερώνονται για τις όποιες αλλαγές σε ότι αφορά τα τμήματα των υπηρεσιών, που θα περιλαμβάνονται στο νέο οργανόγραμμα.

Τέλος ετέθη και το ζήτημα του εκσυγχρονισμού του στόλου των υπηρεσιακών οχημάτων, καθώς πλέον χαρακτηρίζονται πεπαλαιωμένα.

Στην συνάντηση συμετείχαν οι:

  • ΠΕ Ροδόπης Κεντρικής Υπηρεσίας ΠΑΜ-Θ, Απόστολος Τομζάς.
  • ΠΕ Ξάνθης, Πασχάλης Λύρατζης.
  • ΠΕ Καβάλας, Φλιππία Κοχλιαρίδου.
  • ΠΕ Δράμας, Αναστασία Καπάνταη.
  • ΠΕ Έβρου Δημήτρης Παγωνίδης.

Πηγη: ΕΡΑ Κομοτηνής




Δεν υπάρχουν σχόλια