GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Δεκάδες έως και εκατοντάδες οι θέσεις κοινωφελούς απασχόλησης, όμως το πρόβλημα της ανεργίας με ημίμετρα δε λύνεται.

Το κενό που άφησε πίσω της η αποβιομηχάνιση, δεν καλύπτεται…Συχνά πυκνά βλέπουμε να δημοσιοποιούνται στοιχεία για έναρξη προγραμμάτων κοινωφ...


Το κενό που άφησε πίσω της η αποβιομηχάνιση, δεν καλύπτεται…Συχνά πυκνά βλέπουμε να δημοσιοποιούνται στοιχεία για έναρξη προγραμμάτων κοινωφελούς απασχόλησης, που αφορούν σε δεκάδες έως και εκατοντάδες θέσεις εργασίας, με στόχο τη μείωση της ανεργίας.

Κανένας φυσικά δεν μπορεί να πει κάτι αρνητικό για αυτά τα προγράμματα, όμως σίγουρα κάποια στιγμή θα πρέπει να δούμε το μέλλον μας σαν χώρα με στόχο την πραγματική μείωση της ανεργίας στις περιοχές οι οποίες πλήττονται και κατατάσσονται στις πρώτες θέσεις αυτής.

Η Ξάνθη, όπως είναι γνωστό, είναι η φτωχότερη περιοχή της ΑΜΘ και έχει το μεγαλύτερο ποσοστό ανεργίας και εδώ είναι που θα πρέπει να σταθούμε, περιμένοντας τόσο από τους Δημάρχους, όσο και από τους Βουλευτές, αλλά και τον Αντιπεριφερειάρχη, να ασκήσουν πιέσεις προς την κεντρική διοίκηση της χώρας, για τη δημιουργία σταθερά μόνιμων θέσεων εργασίας, μιας και η αποβιομηχάνιση κατάφερε να πλήξει ανεπανόρθωτα την περιοχή μας.

Με ημίμετρα σίγουρα δεν μπορείς να λύσεις ένα πρόβλημα, όπως δεν μπορείς να γιατρέψεις τον καρκίνο με ένα απλό παυσίπονο, οπότε και περιμένουμε να δούμε τι θα κάνουν το αμέσως επόμενο διάστημα για το θέμα αυτό, οι άνθρωποι που υποτίθεται ενδιαφέρονται για το καλό της περιοχής μας και κρατούν τα ηνία της στα χέρια τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια