GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Νέο ΣΟΚ-Πάτρα: Κακοποίηση στον χώρο του αθλητισμού

  Νέα καταγγελία στον χώρο του αθλητισμού ήρθε στο φως της δημοσιότητας, η οποία αφορά γνωστό προπονητή, που εργάζεται αρκετά χρόνια σε σύλλ...

 


Νέα καταγγελία στον χώρο του αθλητισμού ήρθε στο φως της δημοσιότητας, η οποία αφορά γνωστό προπονητή, που εργάζεται αρκετά χρόνια σε σύλλογο στην Πάτρα!

Ειδικότερα σύμφωνα με πληροφορίες, πρώην αθλήτρια από την πόλη, που παλαιότερα είχε συνεργαστεί μαζί του, φέρεται να τον κατήγγειλε για κακοποιητική συμπεριφορά περιγράφοντας, με αρκετές λεπτομέρειες στους ισχυρισμούς της.

Μάλιστα,  για την καταγγελία της έχουν ενημερωθεί τα αρμόδια όργανα της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας και αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον το πώς τελικά θα εξελιχτεί η υπόθεση.

  • Το pelop.gr επικοινώνησε με τον προπονητή, ο οποίος υποστήριξε πως:
  • «Θα προασπίσω το όνομα και την αξιοπρέπεια μου. Εφόσον χρειαστεί θα κινηθώ νομικά.
  • Τώρα, δεν θα ήθελα να κάνω το οποιοδήποτε.
  • Θα το κάνω, όταν και εάν κριθεί απαραίτητο».

Αξίζει να σημειωθεί πως, δεν πρόκειται για μία απλή υπόθεση, αφού εδώ και καιρό ξετυλίγεται ένα κουβάρι σχετικών υποθέσεων στο ευρύτερο περιβάλλον του αθλητισμού.

Άνθρωπος της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας, επανέλαβε ότι όλες αυτές οι υποθέσεις με τις καταγγελίες έχουν σταλεί στην Εισαγγελία, αλλά και στην Επιτροπή Φιλάθλου Ιδιότητας με την προοπτική να διερευνηθούν σε βάθος.

Δεν υπάρχουν σχόλια