GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Τουρκία: Σκότωσε την πρώην σύζυγό του στη μέση του δρόμου

Ενα απίστευτο περιστατικό συνέβη στην Τουρκία όταν άνδρας σκότωσε την γυναίκα του στη μέση του δρόμου όταν την είδε με έναν άλλον άνδρα.


Ενα απίστευτο περιστατικό συνέβη στην Τουρκία όταν άνδρας σκότωσε την γυναίκα του στη μέση του δρόμου όταν την είδε με έναν άλλον άνδρα.

Πρόκειται για μια γυναικοκτονία μιας δασκάλας, η οποία δολοφονήθηκε μες στη μέση του δρόμου από τον αστυνομικό πρώην σύζυγό της στην Προύσα.

Μάλιστα, βίντεο που μετέδωσε το τουρκικό Fox δείχνει τον δράστη να διακόπτει την πορεία του αυτοκινήτου της πρώην γυναίκας του, την ώρα που κινούταν σε κεντρικό δρόμο της Προύσας.

Στη συνέχεια βγάζει από το αυτοκίνητο εκείνη και τον άνδρα που βρισκόταν μαζί της με την απειλή όπλου. Στο βίντεο έχουν καταγραφεί οι προσπάθειες των δύο ανθρώπων να του πάρουν το όπλο.

Ωστόσο, δεν τα κατάφεραν και ο δράστης πυροβόλησε πρώτα τον άνδρα και στη συνέχεια έστρεψε το όπλο εναντίον της συζύγου του και τη σκότωσε μπροστά στα έντρομα μάτια των περαστικών.

Ακόμα, ασθενοφόρο παρέλαβε τη γυναίκα και τη μετέφερε στο νοσοκομείο, αλλά ήταν αργά.

Αξίζει να σημειωθεί πως, το ζευγάρι είχε χωρίσει πριν από δύο μήνες, όταν όμως ο δράστης είδε τη δασκάλα με άλλον άνδρα θόλωσε από τη ζήλεια του κι άρχισε να πυροβολεί.

Επίσης, από τις σφαίρες τραυματίστηκε κι ένας ακόμα άνθρωπος. Εκ των υστέρων αποδείχθηκε πως ο άνθρωπος που βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητο της γυναίκας ήταν ένας μάστορας που έκανε επισκευές στο σχολείο, όπου εργαζόταν το θύμα.

Η αστυνομία περισυνέλλεξε από το σημείο 17 κάλυκες, αποδεικνύοντας τη μανία του δράστη.

Δεν υπάρχουν σχόλια