GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Συμπολίτισσά μας, καταγγέλλει ιδιωτική εταιρεία παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας, που της έκοψε το ρεύμα, έπειτα από υπερβολικές χρεώσεις. «Θέλουν να μας εξοντώσουν χειμωνιάτικα

  Μια συμπολίτισσά μας επικοινώνησε εχθές τηλεφωνικά μαζί μου και με φωνή που λύγιζε από τη στεναχώρια, μου εκμυστηρεύθηκε την ταλαιπωρία πο...

 


Μια συμπολίτισσά μας επικοινώνησε εχθές τηλεφωνικά μαζί μου και με φωνή που λύγιζε από τη στεναχώρια, μου εκμυστηρεύθηκε την ταλαιπωρία που υφίσταται από ιδιώτη πάροχο ηλεκτρικής ενέργειας.

Ζω με τη μητέρα μου και έχουμε απομονωθεί σε ένα δωμάτιο του σπιτιού μιας και ζούμε με προβλήματα υγείας από τη σύνταξή της και οι δυο, όμως κάποιοι θέλουν να μας ξεκάνουν».

  Συνέχισε να μου μιλά για ώρα, λέγοντας μου πως είναι σε ιδιώτη πάροχο ηλεκτρικής ενέργειας, και ενώ μέχρι πριν λίγο καιρό οι λογαριασμοί ερχόταν σε λογικά πλαίσια, σε κάποια φάση της ήρθε ένας φουσκωμένος λογαριασμός της τάξεως των 2.000 ευρώ και εκεί ξεκίνησε ο Γολγοθάς.

  Η συμπολίτισσά μας επικοινώνησε με τη ΔΕΔΔΗΕ ενημερώνοντάς τους για τις κιλοβατώρες που είχε καταναλώσει για να λάβει την απάντηση πως κακώς της χρέωσαν αυτό το ποσό, όμως μέχρι και σήμερα καλείται να αποδείξει πως δεν είναι ελέφαντας, αφού από τη μια οι εκπρόσωποι της εταιρείας με τους οποίους επικοινωνεί της λένε πως θα αρχίσει να βρει άκρη και από την άλλη της έκοψαν το ρεύμα, αφήνοντάς την να παγώνει μέσα στο σπίτι της με τη μητέρα της και χωρίς να μπορεί εύκολα να βρει το δίκιο της.

  Εκείνο που πρέπει να βγει ως συμπέρασμα στο θέμα αυτό, είναι πως η Κυβέρνηση, θα πρέπει να βρει έναν τρόπο άμεσου ελέγχου των ιδιωτών παρόχων ηλεκτρικής ενέργειας προς τους πολίτες, για το αν λειτουργούν βασιζόμενοι σε ένα πλαίσιο κοινωνικής πολιτικής, ή αν λειτουργούν με στόχο την εξαθλίωση των πολιτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια