GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Ποδόσφαιρο-Ευρώπη: «Κρύα ήττα» για τον ΠΑΟΚ, έχασε με ανατροπή ο Ολυμπιακός

Δύο ήττες ήταν ο απολογισμός των ελληνικών ομάδων σε Conference League και Europa League αντίστοιχα, απόψε (17/02) το βράδυ.


Δύο ήττες ήταν ο απολογισμός των ελληνικών ομάδων σε Conference League και Europa League αντίστοιχα, απόψε (17/02) το βράδυ.

Ο ΠΑΟΚ έχασε με 1-0 από τη Μίντιλαντ στη Δανία στον πρώτο αγώνα της φάσης των «16» του Conference, ο δε Ολυμπιακός επίσης ηττήθηκε με σκορ 2-1 από την Αταλάντα στο Μπέργκαμο, στην ίδια φάση για το Europa.

Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση στη Δανία πέτυχε ο Άντερσον στο 20′ με τη Μίντιλαντ να αποκτά ελαφρύ προβάδισμα ενόψει της ρεβάνς στην Τούμπα την επόμενη εβδομάδα. Ο Δικέφαλος δεν εκμεταλλεύτηκε τις λιγοστές καλές στιγμές που είχε στο ματς, με κορυφαία σουτ του Ζίβκοβιτς στο 18′, ενώ στο 90′ το δοκάρι γλίτωσε τους ασπρόμαυρους από το 2-0, έπειτα από κεραυνό του Τσαρλς.

Μίντιλαντ: Όλαφσον, Ντάλσγκααρντ, Σβιατσένκο, Ζουνίνιο, Άντερσον, Ντιρ (60′ Παουλίνιο), Ονιεντίκα, Εβάντερ (60′ Μάιερ), Ίσακσεν (69′ Τσαρλς), Σίστο (82′ Μαρόνι), Μπρουμάντο (69′ Λιντ).

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Λύρατζης, Ίνγκασον, Κρέσπο, Σίντκλεϊ (79′ Ελ Καντουρί), Τσιγγάρας, Σβαμπ (69′ Βιεϊρίνια), Αουγκούστο (79′ Σοάρες), Ζίβκοβιτς, Μιτρίτσα (46′ Μπίσεσβαρ), Άκπομ (84′ Τσόλακ).

Καταστροφικό δίλεπτο για Ολυμπιακό

Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε στην Ιταλία με πανέμορφο γκολ του Τικίνιο Σοάρες στο 16′ και κατάφερε να ελέγχει το ρυθμό στο πρώτο μέρος.

Δύο γκολ του Αλβανού φορ Τζιμσίτι όμως άλλαξαν τα δεδομένα στο δεύτερο μέρος και έδωσαν προβάδισμα στους Ιταλούς εν όψει της ρεβάνς της επόμενης εβδομάδας.

Αταλάντα (Τζαν Πιέρο Γκασπερίνι): Μούσο, Τολόι, Ντεμιράλ, Τζιμσίτι, Μέλε (87′ Χάτεμπερ), Ντε Ρόουν (72′ Φρόιλερ), Πεσίνα (46′ Κουπμάινερς), Πετζέλα, Μαλινόφσκι (65′ Μιχάιλα), Πάσαλιτς, Μουριέλ (46′ Μπογκά).

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Βατσλίκ, Λαλά, Μανωλάς, Παπασταθόπουλος, Σισέ, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά (85′ Μπουχαλάκης), Α. Καμαρά, Μασούρας (64′ Μ. Καμαρά), Ονιεκούρου (85′ Λόπες), Τικίνιο (73′ Ελ Αραμπί).




Δεν υπάρχουν σχόλια