GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Η Τ.Ε. Έβρου του Κ.Κ.Ε. χαιρετίζει τις αγωνιστικές πρωτοβουλίες των αγροτών

Η Τ.Ε. Έβρου του Κ.Κ.Ε. χαιρετίζει τις αγωνιστικές πρωτοβουλίες των αγροτών και κτηνοτρόφων που σε τοπικό και πανελλαδικό επίπεδο αναπτύσσον...


Η Τ.Ε. Έβρου του Κ.Κ.Ε. χαιρετίζει τις αγωνιστικές πρωτοβουλίες των αγροτών και κτηνοτρόφων που σε τοπικό και πανελλαδικό επίπεδο αναπτύσσονται αυτό το διάστημα
.

Η έξοδος στον δρόμο με τα τρακτέρ αποτελεί μονόδρομο για την μικρομεσαία αγροτιά και γίνεται πράξη και εδώ στον νομό μας με πρωτοβουλία της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Έβρου μέσα από συλλογικές διαδικασίες και αποφάσεις.

Οι αγρότες και οι αγρότισσες δίνουν ένα γενναίο αγώνα να παραμείνουν στον τόπο τους, να καλλιεργήσουν, να ζήσουν με αξιοπρέπεια. Η τωρινή κυβέρνηση αλλά και οι προηγούμενες, ως πιστοί ακόλουθοι της ΕΕ και της ΚΑΠ έχουν βαρύτατες ευθύνες για την κατάσταση ανασφάλειας και δικαιολογημένης αβεβαιότητας που νιώθει ο κάθε αγρότης σήμερα και πρέπει να τιμωρηθούν.

Οι τιμές των προϊόντων δεν καλύπτουν πλέον το υπεραυξημένο κόστος παραγωγής. Με τον υπερδιπλασιασμό των τιμών των λιπασμάτων και του ηλεκτρικού ρεύματος, με το πετρέλαιο στα ύψη και τις συνολικές αυξήσεις στα ράφια όλων των καταστημάτων που επηρεάζουν την λαϊκή οικογένεια, υπάρχει κίνδυνος να μην καλλιεργηθούν πολλά χωράφια. Ήδη πολλοί αγρότες δυσκολεύτηκαν να αγοράσουν εφόδια για τα χειμερινά σιτηρά.

Η Τ.Ο. Έβρου του Κ.Κ.Ε. με όσες δυνάμεις διαθέτει, με παρεμβάσεις μέσα στη Βουλή, έξω στις πόλεις και τα χωριά, θα δυναμώσει τον αγώνα για να ικανοποιηθούν τα δίκαια αιτήματα των αγροτών.

Καλούμε τους αγρότες και κτηνοτρόφους να βγάλουν τα συμπεράσματα τους. Τίποτα δεν έχουν να περιμένουν από την Ε.Ε. και τις κυβερνήσεις της. Να μην περιμένουν τίποτα από αυτό το εχθρικό κράτος που την ίδια ώρα που φοροαπαλλάσει τους εφοπλιστές, πίνει το αίμα των μικρομεσαίων αγροτών.

Καλούμε τους αγρότες και τις αγρότισσες της περιοχής να συστρατευτούν με το ΚΚΕ.

Το σύνθημα “ο λαός σώζει το λαό”, βγαλμένο μέσα από την αυτοοργάνωση του λαού της Εύβοιας στις μεγάλες πυρκαγιές με απών το κράτος και τις νικηφόρες κινητοποιήσεις της εργατικής τάξης τους τελευταίους μήνες, είναι γνώριμο στην μικρομεσαία αγροτιά. Οι αγρότες και κτηνοτρόφοι γνωρίζουν ότι αυτά που έχουν κερδίσει δεν τους χαρίστηκαν. Είναι αποτέλεσμα των σκληρών αγώνων των προηγούμενων χρόνων, των πολυήμερων μπλόκων, των αγροτοδικίων.

Να πιστέψουν τη δύναμή τους! Όλοι στον αγώνα, όλοι στο δρόμο, διεκδικούμε τη ζωή που μας αξίζει! Εδώ βρίσκεται η ελπίδα! Καλούμε τα σωματεία και τους φορείς να εκφράσουν έμπρακτα την αλληλεγγύη τους στην αγωνιζόμενη αγροτιά. Κανείς μόνος μπροστά στην αντιλαϊκή επίθεση!!























Δεν υπάρχουν σχόλια