GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Δεκάδες τα τηλεφωνήματα των Ξανθιωτών στην εφημερίδα μας για τους υπέρογκους λογαριασμούς ρεύματος. Βουλιάζει τα νοικοκυριά στον βούρκο η ακρίβεια

  Νεκρή πόλη η Ξάνθη, εξαιτίας πανδημίας αλλά και οικονομικού πλήγματος που δέχονται τα νοικοκυριά καθημερινά από τις υπέρογκες αυξήσεις στο...

 


Νεκρή πόλη η Ξάνθη, εξαιτίας πανδημίας αλλά και οικονομικού πλήγματος που δέχονται τα νοικοκυριά καθημερινά από τις υπέρογκες αυξήσεις στους λογαριασμούς ρεύματος, αλλά και στα προϊόντα πρώτης ανάγκης στα ράφια των σούπερ μάρκετ.

  Δεν θα σταματήσω να ασχολούμαι με αυτό το αίσχος των αυξήσεων που καθημερινά φορτωνόμαστε, γιατί πιστεύω πως αν δεν υπάρξει άμεση αντίδραση της κοινωνίας, η τακτική αυτή δεν θα αλλάξει.

  Δεν είναι δυνατόν να περιμένει η Κυβέρνηση και η κάθε Κυβέρνηση από τους Έλληνες πολίτες να μπορούν να ζήσουν σαν άνθρωποι, όταν οι λογαριασμοί ρεύματος σε σχέση με τους λογαριασμούς της ίδιας περιόδου αλλά της προηγούμενης χρονιάς (2021) είναι διπλάσιοι.

  Αναφέρομαι σε λογαριασμό ρεύματος που μου έστειλαν να δω και όντως ο λογαριασμός του 2021 που έπρεπε να πληρωθεί 1-3-21 ήταν κάτω από 500 ευρώ, ενώ ο λογαριασμός που ήρθε για την ίδια περίοδο το 2022 και πρέπει να πληρωθεί μέχρι τις 28-2-2-2022, ξεπερνά τα 1000 ευρώ.

  Αν νομίζετε εκεί στην Κυβέρνηση εσείς οι πολιτικοί, πως μπορεί ένας Έλληνας να ζήσει με την οικογένειά του χωρίς στερήσεις, πληρώντας τέτοιους λογαριασμούς, τότε ειλικρινά ντρέπομαι για λογαριασμό σας.

  Οι φοροεκπτώσεις που καθημερινά μας λένε τα στελέχη της Κυβέρνησης στα κανάλια, είναι μια σταγόνα στον Ωκεανό της ακρίβειας στην οποία μας έριξαν οι πολιτικές που ακολουθούνται, αφού ακόμα και τα προϊόντα πρώτης ανάγκης στα ράφια των μάρκετ, έχουν ξεφύγει τιμολογιακά και είναι απλησίαστα.

Δεν υπάρχουν σχόλια