GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΝΤΑΜΠΟΥΡΑΤΖΗΣ ΓΙΑ ΝΑ «ΠΕΙΣΕΙ» ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο... ΠΡΟΕΔΡΟΣ!

Μετά από αναμονή ένα μήνα και κάτι, ο κύριος Αλέξης Νταμπουραζής «θυμήθηκε» και πάλι ότι είναι ο... «διορισμένος» Πρόεδρος της Διοικούσας τη...


Μετά από αναμονή ένα μήνα και κάτι, ο κύριος Αλέξης Νταμπουραζής «θυμήθηκε» και πάλι ότι είναι ο... «διορισμένος» Πρόεδρος της Διοικούσας της Ν.Δ. στο Νομό Ξάνθης και έβγαλε ανακοίνωση κατά του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης, που το πιο πιθανό να ήρθε από τα κεντρικά κι αυτός απλά την υπέγραψε!

Βέβαια κανείς δεν παίρνει σοβαρά τη σημερινή ανύπαρκτη κομματική οργάνωση της Ν.Δ στη Ξάνθη, η δική μου απορία όμως είναι άλλη...!

Εδώ «βουίζει» όλη η Ξάνθη και τα διαδίδει και η ίδια η γενική γραμματέας του Δήμου Ξάνθης Σοφία Ψωμά, ότι έρχονται «αποσταλμένοι» του Μαξίμου στη Ξάνθη και συζητάνε μαζί της, για να την βάλουνε στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας...

Και στην κομματική οργάνωση, χαμπάρι δεν είχαν και δεν έχουν το «επίσημο|» κόμμα...

-Και ερωτώ λοιπόν τον Αλέξη Νταμπουρατζή...

-Πόσο σοβαρά μπορούν να πάρουν τοπική κοινωνία και Νεοδημοκράτες μια κομματική οργάνωση που τα κεντρικά δεν την ενημερώνουν σε τίποτα; Είτε υπάρχει, είτε δεν υπάρχει δηλαδή, είναι το ίδιο πράγμα... Μόνο ο ίδιος ο Πρόεδρος δεν μπορεί να αντιληφθεί! 

Δεν υπάρχουν σχόλια