GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


ΠΑΕ Άρης: «Ο κόσμος παρέδωσε μαθήματα οπαδικής συμπεριφοράς»

Το ντέρμπι του «Κλ. Βικελίδης», μεταξύ Αρη και ΠΑΟΚ, ολοκληρώθηκε χωρίς -ευτυχώς- να σημειωθεί ένταση, εντός ή εκτός γηπέδου.


Το ντέρμπι του «Κλ. Βικελίδης», μεταξύ Αρη και ΠΑΟΚ, ολοκληρώθηκε χωρίς -ευτυχώς- να σημειωθεί ένταση, εντός ή εκτός γηπέδου.

Η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ, εκτιμώντας την άψογη στάση του κόσμου της, έδωσε συγχαρητήρια, κάνοντας λόγο για «μαθήματα οπαδικής συμπεριφοράς».

«Σ’ ένα ντέρμπι που περίμενε να δει όλη η Ελλάδα, οι φίλαθλοι του Άρη παρέδωσαν για ακόμη μια φορά μαθήματα οπαδικής συμπεριφοράς και ποδοσφαιρικού πολιτισμού», αναφέρει χαρακτηριστικά η ΠΑΕ Άρης. Έδειξαν τι σημαίνει να είσαι Άρης. Σας ευχαριστούμε και πάλι…»

Πιάνει δουλειά ο Μπούργος

Εν τω μεταξύ, σήμερα θα κάνει τη πρώτη του προπόνηση με την «κιτρινόμαυρη» φόρμα, ο νέος προπονητής του Αρη, Χερμάν Μπούρος. Ο πρώην συνεργάτης του Ντιέγκο Σιμεόνε θα μεταβεί στο «Δασυγένειο», όπου και θα τα πει δια… ζώσης με τους νέους του παίκτες, συνοδεία και των νέων του συνεργατών.

Αξίζει να σημειωθεί πως, χθες, πριν τη σέντρα του ντέρμπι, ο Μπούργος πέρασε από τα αποδυτήρια και ευχήθηκε «καλή επιτυχία» στην ομάδα.

Υπενθυμίζεται πως την Τετάρτη (18:00), οι Θεσσαλονικείς θα αντιμετωπίσουν τον Ατρόμητο, σε εξ’ αναβολής αναμέτρηση, λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού.

Ο Μπούργος θα κάνει και το ντεμπούτο του στον πάγκο του Θεού του Πολέμου.




Δεν υπάρχουν σχόλια