GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Σύσκεψη του Περιφερειάρχη ΑΜΘ με στελέχη του ΣΕΒ

Σύσκεψη με στελέχη του ΣΕΒ – Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών, με επικεφαλής το μέλος του ΔΣ και Πρόεδρο της Εκτελεστικής Επιτροπής το...


Σύσκεψη με στελέχη του ΣΕΒ – Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών, με επικεφαλής το μέλος του ΔΣ και Πρόεδρο της Εκτελεστικής Επιτροπής του Συνδέσμου κ. Ευθύμιο Βιδάλη, πραγματοποίησε ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Χρήστος Μέτιος στην έδρα της Περιφέρειας στην Κομοτηνή.


Τα στελέχη του ΣΕΒ ενημέρωσαν τον κ. Περιφερειάρχη για τις δράσεις που σχεδιάζει ο ΣΕΒ στην Περιφέρεια ΑΜΘ καθώς επίσης για το Μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ του ΣΕΒ και του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης.

Από την πλευρά του ο κ. Περιφερειάρχης ενημέρωσε τα στελέχη του ΣΕΒ για τις δράσεις στήριξης της επιχειρηματικότητας και της απασχόλησης που υλοποιεί η Περιφέρεια με πόρους από το τρέχον ΕΣΠΑ αλλά και για τις κατευθύνσεις και τις προτεραιότητες που έχουν τεθεί για την επόμενη Προγραμματική Περίοδο 2021-2027.

Στη σύσκεψη τέθηκαν ζητήματα που αφορούν στις αλλαγές οι οποίες έχουν συντελεστεί τα τελευταία χρόνια στην επιχειρηματικότητα και στους τρόπους προσαρμογής των επιχειρήσεων σε αυτές: ψηφιοποίηση υπηρεσιών και ηλεκτρονικό εμπόριο, ενεργειακή αυτονομία με τη χρήση φωτοβολταϊκών, κίνητρα για την πρόσληψη προσωπικού υψηλών προσόντων, στοχευμένη στήριξη της απασχόλησης κ.ά.    




Δεν υπάρχουν σχόλια