GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Με υπογραφή του Γ. Πάριου η νέα δισκογραφία του Ξανθιώτη Γ. Καριπίδη

  Με την υπογραφή του μεγάλου Γιάννη Πάριου, ο Γιώργος Καριπίδης συνεχίζει την ανοδική του καλλιτεχνική πορεία στο μουσικό στερέωμα, παρουσι...

 


Με την υπογραφή του μεγάλου Γιάννη Πάριου, ο Γιώργος Καριπίδης συνεχίζει την ανοδική του καλλιτεχνική πορεία στο μουσικό στερέωμα, παρουσιάζοντας το νέο δισκογραφικό του επίτευγμα με τίτλο “ΜΑ ΕΛΑ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ Σ’ ΑΓΑΠΩ”, που κυκλοφορεί, μαζί με music video, από την Panik Platinum.


Ο νεαρός και πολλά υποσχόμενος Ξανθιώτης καλλιτέχνης, γόνος των οικογενειών Καριπίδη – Ταρπίδου, εξ’ αρχής έδειξε ότι επιζητά την καταξίωσή του ως τραγουδιστής και ως ερμηνευτής, επιλέγοντας όχι την εφήμερη φαιδρότητα του lifestyle, αλλά να πατάει σε “γερές βάσεις” και οι μουσικές του εμφανίσεις να υπογράφονται σε έμπειρους και καταξιωμένους καλλιτέχνες.

Ο Γιάννης Πάριος, ο “τροβαδούρος του έρωτα”, ο μουσουργός των μεγαλύτερων επιτυχιών της σύγχρονης ελληνικής μουσικής, ο στιχουργός που ύμνησε όσο λίγοι τον έρωτα και τις ανθρώπινες σχέσεις, εμπιστεύεται – όπως και ο γιός του Χάρης Βαρθακούρης – τις τραγουδιστικές ικανότητες του Γιώργου Καρυπίδη, τον οποίο έχουν αγκαλιάσει στην κυριολεξία και του δείχνουν τα ορθά βήματα στο πεντάγραμμο της μουσικής αλλά και στην καλλιτεχνική πορεία προς το αύριο!

Ο Γιώργος Καριπίδης, που, παρά το νεαρό της ηλικίας του, έχει συνεργαστεί με καλλιτέχνες όπως οι Πίτσα Παπαδοπούλου, Γιώτα Νέγκα, Άντζελα Δημητρίου και Πέτρος Ιακωβίδης, μας βάζει με το «Μα έλα που ακόμα σ’ αγαπώ» στα πιο μελωδικά ερωτικά μονοπάτια και μας δείχνει πως ήρθε για να μείνει!

Για την Ξάνθη, τη Θράκη, το ελληνικό τραγούδι, ο Γιώργος Καριπίδης είναι το μέλλον, όπως και άλλα νεαρά άτομα της ηλικίας του. Πιστεύει και υπηρετεί το καλό ελληνικό τραγούδι, που αποτελεί πρόκριμα για ίδιο και διαφήμιση για τον τόπο που τον γέννησε…












Δεν υπάρχουν σχόλια