GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Κινητοποίηση για την παιδεία στην Κομοτηνή με τη συμμετοχή εκπαιδευτικών από όλη τη Θράκη

Την πραγματοποίηση πανελλαδικών δράσεων για την ανάδειξη των ζητημάτων της Παιδείας συναποφάσισαν η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ., σε...


Την πραγματοποίηση πανελλαδικών δράσεων για την ανάδειξη των ζητημάτων της Παιδείας συναποφάσισαν η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ., σε συνεργασία με τις εκπαιδευτικές Ομοσπονδίες ΔΟΕ – ΟΛΜΕ – ΟΙΕΛΕ.

Ειδικότερα για την περιοχή της Θράκης (Έβρος, Ροδόπη και Ξάνθη) αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί κοινή συγκέντρωση την Τετάρτη 23 Φλεβάρη 2022 και ώρα 13:00 στην Κεντρική Πλατεία της Κομοτηνής. Για τη διευκόλυνση των εργαζομένων και τη συμμετοχή τους στην παραπάνω κινητοποίηση, η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. κήρυξε Στάση Εργασίας για την ημέρα αυτή για όλους τους εργαζόμενους στο Δημόσιο στους τρεις Νομούς, από τις 12:00 έως τη λήξη του ωραρίου.

  “Καλούμε όλα τα Α’ Βάθμια Σωματεία να συμμετέχουν μαζικά στην συγκέντρωση (τηρώντας τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας από την πανδημία), που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 23 Φλεβάρη και ώρα 13:00μ.μ. στην Κεντρική Πλατεία Κομοτηνής προκειμένου να αγωνιστούμε για τα φλέγοντα ζητήματα της Παιδείας” αναφέρεται στην ανακοίνωση.


Δεν υπάρχουν σχόλια