GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Δολοφονία Άλκη: Πρώην ποδοσφαιριστής των ακαδημιών του ΠΑΟΚ ο οδηγός του ενός οχήματος

Σε   μπαράζ συλλήψεων προέβη χθες (6/2) η ΕΛΑΣ , συλλαμβάνοντας οκτώ άτομα που, βάσει των στοιχείων, εμπλέκονται στη δολοφονική επίθεση εναν...


Σε μπαράζ συλλήψεων προέβη χθες (6/2) η ΕΛΑΣ, συλλαμβάνοντας οκτώ άτομα που, βάσει των στοιχείων, εμπλέκονται στη δολοφονική επίθεση εναντίον του 19χρονου και των φίλων του, στη περιοχή Χαριλάου της Θεσσαλονίκης.

Πέραν των οκτώ ατόμων, ήδη κρατείται ο 23χρονος αλβανικής καταγωγής, ο οποίος αναμένεται να απολογηθεί εκ νέου σήμερα ενώπιον των ανακριτικών Αρχών της Θεσσαλονίκης.

Πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ ο ένας συλληφθείς

Σύμφωνα με πληροφορίες που διαρρέουν από την Αστυνομία, μεταξύ των συλληφθέντων είναι και ο οδηγός του δεύτερου αυτοκινήτου που συμμετείχε στη δολοφονική επίθεση.

Όπως λέγεται, πρόκειται για τον Γ.Κ., πρώην ποδοσφαιριστή της ομάδας παίδων του ΠΑΟΚ και οργανωμένο οπαδό.

Παράλληλα, στη δικογραφία περιλαμβάνονται άλλα δύο πρόσωπα και εις βάρος τους έχουν εκδοθεί εντάλματα σύλληψης, ενώ οι αστυνομικές αναζητήσεις είναι σε εξέλιξη για τον εντοπισμό τους.

Το εκ των δύο προσώπων είναι ο Αλβανός που φέρεται να διέφυγε στη χώρα του λίγες ώρες μετά τη δολοφονική επίθεση.

Σύμφωνα με πηγές της ΕΛ.ΑΣ., υπάρχουν αποδείξεις για όλους ότι συμμετείχαν στη δολοφονική επίθεση, καθώς και ξεκάθαρη εικόνα για το ποιος μαχαίρωσε τον Άλκη και τον ρόλο που είχε ο καθένας.

«Τέλος σε αυτή την παράλογη βία»

Αμέσως μετά την ανακοίνωση της ΕΛΑΣ, ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, προέβη σε δήλωση, σχετικά με τις εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας του 19χρονου Άλκη.

«Είχαμε πει από την πρώτη στιγμή ότι είναι ζήτημα τιμής για την Ελληνική Αστυνομία, για την δικαιοσύνη ,για την πολιτεία συνολικά , η έρευνα για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη να φτάσει μέχρι το τέλος. Να βρεθούν οι ένοχοι και να οδηγηθούν στην δικαιοσύνη. Αυτό ήταν και είναι το καθήκον του κράτους δικαίου και αυτό γίνεται πραγματικότητα τώρα. Άμεση απόδοση δικαιοσύνης και πρωτοβουλίες για να μπει τέλος σε αυτή την παράλογη βία και τον χουλιγκανισμό», σημείωσε ο κ. Θεοδωρικάκος.

Δεν υπάρχουν σχόλια