GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Αντιδήμαρχο Τουρισμού έχει ο Δήμος και είναι ο Π. Αμβροσιάδης, όμως ακόμα δεν είδαμε να δημοσιοποιείται κάποιο πλάνο που θα αφορά την Τουριστική Αναβάθμιση της Ξάνθης. Θα χαθεί ακόμα μια χρονιά

Τρεις Μήνες μέχρι να ξεκινήσει η Τουριστική Περίοδος και ενώ σε άλλες περιοχές έχουν ετοιμάσει τα πλάνα τους για τον Τουρισμό, στην Ξάνθη δε...


Τρεις Μήνες μέχρι να ξεκινήσει η Τουριστική Περίοδος και ενώ σε άλλες περιοχές έχουν ετοιμάσει τα πλάνα τους για τον Τουρισμό, στην Ξάνθη δεν είδαμε να δημοσιοποιείται κάποιος σχεδιασμός επ’ αυτού.

  Όπως έγινε γνωστό, η Ξάνθη έχει ως Αντιδήμαρχο Τουρισμού τον προσφάτως τοποθετημένο Παναγιώτη Αμβροσιάδη, άνθρωπο αρκετά δραστήριο και ανοιχτό σε προτάσεις αλλά και συζητήσεις, που έχουν ως θέμα την βελτίωση αρκετών θεμάτων που αφορούν την Ξάνθη, όμως μόνο αυτό δεν φθάνει.

  Η Ξάνθη θα πρέπει να βγει επιθετικά στον τομέα του Τουρισμού έτσι ώστε να κερδίσει λίγο έδαφος από το χαμένο των προηγούμενων ετών και δεν ξέρουμε αν θα αποδειχθεί η ικανότητα ή όχι εν καιρώ πανδημίας των αρμοδίων για να αποδείξουν πως κάτι έκαναν στο πόστο τους.

  Όχι, δεν περιμένουμε θαύματα, ούτε νομίζουμε πως όλα γίνονται με ένα μαγικό ραβδάκι άμεσα, όμως θεωρούμε πως έχουν περάσει άδικα αρκετά χρόνια μέχρι σήμερα χωρίς να έχει γίνει το παραμικρό σε θέματα Τουρισμού, την στιγμή που διπλανές πόλεις, έχουν εκτιναχθεί τα τελευταία χρόνια, εκμεταλλευόμενες όχι μόνο τη γεωγραφική τους θέση, αλλά και όλες τις δυνατότητες – ευκαιρίες που βρέθηκαν μπροστά τους.

  Θα χαθεί ακόμα μια χρόνια ή όχι!!!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια