GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Πρωτοβουλία για την υπογεννητικότητα στη Θράκη απο τις Μητροπόλεις του Εβρου

Με σκοπό περισσότερες γυναίκες να γεννούν στη Θράκη και τον Έβρο ειδικότερα, οι δυο Μητροπόλεις Αλεξανδρούπολης και Διδυμοτείχου συνεργάζοντ...


Με σκοπό περισσότερες γυναίκες να γεννούν στη Θράκη και τον Έβρο ειδικότερα, οι δυο Μητροπόλεις Αλεξανδρούπολης και Διδυμοτείχου συνεργάζονται για την υλοποίηση του  προγράμματος που εκπονεί ο φιλανθρωπικός Οργανισμός «Αποστολή» με την οικονομική συνεισφορά γνωστής Τράπεζας στην Ελλάδα και με τίτλο «Αντιμετωπίζοντας την υπογεννητικότητα.»

Αφορά μόνο γυναίκες εγκύους έχει προϋποθέσεις για την επιλογή τους και τώρα διανύουμε την τρίτη και τελική φάση όπου όσες γυναίκες επιθυμούν κάνουν αίτηση  για να πάρουν ένα βρεφικό πακέτο αξίας περίπου 250 ευρώ έκαστο, για τις πρώτες μέρες ζωής των βρεφών τους, το οποίο περιλαμβάνει λευκά είδη για βρέφη, διάφορα είδη ρουχισμό χρηστικά εργαλεία για την διατροφή του, βρεφικές τροφές κ.α.

Ήδη μέχρι σήμερα και στις δυο Μητροπόλεις έχουν ενισχυθεί 70 εγκυμονούσες μητέρες και όπως οι ίδιες δηλώνουν ήταν πολύ τονωτική μια τέτοια χειρονομία. Το πρόγραμμα εκπονείται και στις Μητροπόλεις Ξάνθης και Κομοτηνής.

Μέχρι τις 14 Μαρτίου θα κατατίθενται αιτήσεις για την τρίτη φάση ενίσχυσης με μια βασική προϋπόθεση οι ενδιαφερόμενες  μελλοντικές μητέρες να μένουν στην περιοχή και αυτό να αποδεικνύεται.




Δεν υπάρχουν σχόλια