GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Καβάλα: Η Θάσος σε Διεθνή Τουριστική Έκθεση της Ρουμανίας

Στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση στο Βουκουρέστι της Ρουμανίας, η οποία πραγματοποιείται από 24 έως 27 Φεβρουαρίου, συμμετέχει και φέτος ο Δήμος...


Στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση στο Βουκουρέστι της Ρουμανίας, η οποία πραγματοποιείται από 24 έως 27 Φεβρουαρίου, συμμετέχει και φέτος ο Δήμος Θάσου.

Η έκθεση αποτελεί πόλο έλξης χιλιάδων επισκεπτών κι εκπροσώπων της τουριστικής βιομηχανίας και αποτελεί μοναδική ευκαιρία για την προβολή του νησιού, την προσέλκυση επισκεπτών και τη δημιουργία σημαντικών επαφών και συνεργασιών με επαγγελματίες της τουριστικής βιομηχανίας.

Για πρώτη φορά στο Βουκουρέστι ο Δήμος της Θάσου, σε συνεργασία με το τοπικό γραφείο του ΕΟΤ, θα πραγματοποιήσει, κατά την πρώτη μέρα της έκθεσης, ειδική εκδήλωση με τη συμμετοχή δημοσιογράφων που δραστηριοποιούνται στον τουρισμό καθώς και τουριστικών πρακτόρων της αγοράς της Ρουμανίας. Στόχος είναι η προβολή της Θάσου ενόψει της επερχόμενης τουριστικής περιόδου με έμφαση στις ιδιαιτερότητες και τους κανόνες που επιβάλει η πανδημία της Covid-19.

«Η αγορά της Ρουμανίας είναι γνωστό ότι είναι μια από τις πλέον σημαντικές αγορές για τον τουρισμό στο νησί μας. Με την πανδημική κρίση σε ύφεση, ο Δήμος μας αποφάσισε να δώσει δυναμικά το παρόν φέτος στη Ρουμανία, για να «επανασυστήσει» το νησί μας στους Ρουμάνους, να τους ευχαριστήσει για τη διαχρονική τους στήριξη και για να προβάλουμε όλα όσα θα κάνουν το καλοκαίρι του 2022 στη Θάσο μοναδικό», δήλωσε ο δήμαρχος Θάσου, Ελευθέριος Κυριακίδης.






Δεν υπάρχουν σχόλια