GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Για να μη γίνουμε από «Ξάνθη Πόλη με τα χίλια Χρώματα», σε «Πόλη με τα χίλια Χώματα»

Κύριε Δήμαρχε, βάλε τον εργολάβο που σκάβει για το Φυσικό Αέριο στην Ξάνθη, να μαζεύει τα χώματα από τις οδούς όπου ολοκληρώνεται η διέλευση...


Κύριε Δήμαρχε, βάλε τον εργολάβο που σκάβει για το Φυσικό Αέριο στην Ξάνθη, να μαζεύει τα χώματα από τις οδούς όπου ολοκληρώνεται η διέλευση των αγωγών

  Τοποθετήθηκε εχθές στην είσοδο της Ξάνθης στον γνωστό Φόρο επάνω στις νησίδες, το καρναβαλικό διακοσμητικό που γράφει «Ξάνθη η Πόλη με τα Χίλια Χρώματα».

  Επειδή όμως κινδυνεύουμε να μετατραπούμε σε «πόλη με τα χίλια χώματα», είναι καλό κύριε Δήμαρχε, να βάλεις τον εργολάβο που σκάβει τους δρόμους για την διέλευση των αγωγών του Φυσικού Αερίου, να μαζεύει από τις οδούς και τα χώματα που είναι διασκορπισμένα μετά την ολοκλήρωση των συνδέσεων των αγωγών, έτσι για να μπορούμε να πούμε πως κάτι γίνεται.

  Δεν είναι δυνατόν να γεμίζει η πόλη με σύννεφο σκόνης επειδή περνάνε τα οχήματα από τους δρόμους που τα χώματα είναι διασκορπισμένα.. Τόσες συναυλίες θα κάνει το Κέντρο Πολιτισμού και τόσος κόσμος θα έρθει στην πόλη μας, μήπως θα έπρεπε να έχουμε μια καλύτερη εικόνα!!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια