GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΠΑΡΤΑΛΗΣ για Τσέπελη: Ο χειρότερος Δήμαρχος Ξάνθης όλων των εποχών, είμαστε όμως κι εμείς συνένοχοι! Κάναμε ένα τεράστιο λάθος!

«Ποταμός» ήταν ο Γιώργος Σπάρταλης στην Ανοιχτή γραμμή της Πέμπτης 10/2 Φεβρουαρίου ξεσπαθώνοντας κυριολεκτικά κατά του Δήμαρχου Τσέπελη, το...

«Ποταμός» ήταν ο Γιώργος Σπάρταλης στην Ανοιχτή γραμμή της Πέμπτης 10/2 Φεβρουαρίου ξεσπαθώνοντας κυριολεκτικά κατά του Δήμαρχου Τσέπελη, τον οποίο χαρακτήρισε ως, «τον χειρότερο δήμαρχο Ξάνθης όλων των εποχών και με διαφορά... δεν έχει αρχή και τέλος», κάνοντας ωστόσο και την αυτοκριτική του, λέγοντας με νόημα, «είμαστε ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ όμως κι εμείς για την χειρότερη δημοτική αρχή που βγάλαμε... κάναμε ένα τεράστιο λάθος».

Υπενθυμίζω ότι ο γιος του Γιώργου  Σπάρταλη εκλέχτηκε τοπικός σύμβουλος με τον Τσέπελη, ενώ σε όλη την προεκλογική περίοδο, «ο σημερινός δήμαρχος τον επισκέπτονταν τακτικά στο κτήμα του στην ΕΚΤΕΝΕΠΟΛ μαζί με την γραμματέα...», προκειμένου να του αναλύσει την στρατηγική του ζητώντας την υποστήριξή του!!!

-Ο Τσέπελης είναι τελειωμένος για τη Ξάνθη και το ξέρει και ο ίδιος... επανέλαβε ο Γιώργος Σπάρταλης για μια ακόμη φορά αναφερόμενος στον νυν Δήμαρχο τον οποίο –όπως και ο Τσεγγελίδης- χαρακτήρισε  ΑΧΑΡΙΣΤΟ όχι μόνο απέναντί του, αλλά και για τον τρόπο με τον οποίο φέρθηκε στην Μαρία Λυκίδου....!

(σ.σ. Καλά τα λες Γιώργο μου... Αλλά με τον Γιάννη Ζερενίδη έτρεχε στους υπουργούς του για το...80% επιδότηση στο boutique hotel, τις καπναποθήκες και το... στρατόπεδο Αναλογίδη, που θέλει να κάνει... υποδομή κακοποιημένων γυναικών! Θού Κύριε Φυλακή τω στόματί μου...Πρόσεχε λοιπόν μη σε διαγράψει...Ο Ζερεενίδης αυτή τη φορά κι όχι ο....Τσέπελης!).

Δεν υπάρχουν σχόλια