GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Τι… “γυρεύει” στον Δανιηλίδη ο Οντέρ Μουμίν;

Τον Δήμο Νεάπολης – Συκεών επισκέφτηκε ο δήμαρχος Ιάσμου, Οντέρ Μουμίν, συνοδευόμενος από τη γενική γραμματέα, Μαρία Στράντζαλη, και τους υπ...


Τον Δήμο Νεάπολης – Συκεών επισκέφτηκε ο δήμαρχος Ιάσμου, Οντέρ Μουμίν, συνοδευόμενος από τη γενική γραμματέα, Μαρία Στράντζαλη, και τους υπηρεσιακούς παράγοντες των Κοινωνικών Υπηρεσιών.

Η αντιπροσωπεία του Δήμου Ιάσμου συνάντησε τον Δήμαρχο Σίμο Δανιηλίδη. Κατά τη σύσκεψη συμφωνήθηκε η ανταλλαγή καλών πρακτικών, ιδεών και κοινών δράσεων στο μέλλον μεταξύ των δύο δήμων.

Αυτά, αναφέρει η είδηση, η οποία και μεταδόθηκε απο την ΕΡΑ Κομοτηνής, προφανώς απο ενημερωτικό δελτίο τύπου του οικείου Δήμου.

Μέχρις εδώ όλα καλά, όχι όμως και… “άγια”!

Ο Δήμαρχος Ιάσμου, Μουμίν Οντέρ, ο οποίος έχει ένα βεβαρυμμένο παρελθόν ανοιχτής κόντρας με το μεγαλύτερο μέρος του Χριστιανικού πληθυσμού στον ιστορικό Δήμο Ιάσμου, του Νομού Ροδόπης, έχει επιδείξει μία απόλυτη ταύτιση με τις “γραμμές” του Τουρκικού Προξενείου Κομοτηνής και δη της Τουρκικής Κυβέρνησης, αφού με άλλους ομοϊδεάτες του μουσουλμάνους δημάρχους της Θράκης, επισκέπτονται τη γείτονα χώρα, καταθέτουν διαπιστευτήρια και επίσης μετέχουν σε αντεθνικά συνέδρια και ημερίδες, εναντίον της Ελλάδας!

Τι γνωρίζει ο Δήμαρχος Νεάπολης – Συκεών;


Είναι βέβαιο, ότι ο πολύπειρος Δήμαρχος Νεάπολης και Συκεών, Σίμος Δανιηλίδης, ίσως να αγνοεί τη γενικότερη συμπεριφορά του ομολόγου του στο Δήμο Ιάσμου, και αν συμβαίνει κάτι τέτοιο, τότε παρέχει υποστήριξη σε έναν αμφιλεγόμενο πολιτικό παράγοντα της Θράκης!

Αν πάλι, ο κ. Δανιηλίδης, γνωρίζει τις “ημέρες και τα έργα” του κου Οντέρ, τότε ή εκτελεί “εντολές άνωθεν” που θέλουν το Δήμαρχο Ιάσμου “δυνατό” στο πολιτικό προσκήνιο ή εθελοτυφλεί σε όσα πραγματικά συμβαίνουν, κάνοντας μόνο το δικό του πολιτικό παιχνίδι, όπως εκείνος ξέρει πολύ καλά, μέσω της διπλωματίας της τοπικής αυτοδιοίκησης.


Ποιο το “συμφέρον” της συνεργασίας Δανιηλίδη – Οντέρ;

Ποιες οι “καλές πρακτικές, οι καλές ιδέες, οι κοινές δράσεις” που μπορούν να έχουν οι Δήμοι Ιάσμου και Συκεών – Νεάπολης, όταν πρώτον δεν είναι εντός της ίδιας λειτουργικής ομοιογένειας, δεύτερον η ανθρωπογεωγραφία είναι εντελώς ασυνάρτητη, τρίτον ο Σίμος Δανιηλίδης είναι ένας Δήμαρχος με το πλέον καλύτερο βιογραφικό στην τοπική αυτοδιοίκηση της Θεσσαλονίκης αλλά και ολόκληρης της Ελλάδας.

Συνεπώς, η επαφή, εκτός μιας εθιμοτυπικής επίσκεψης και περαιτέρω γνωριμίας, δημιουργεί ευλόγως κάποια δημοσιογραφικά ερωτηματικά και όχι μόνο…





 

 


Δεν υπάρχουν σχόλια