GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Αρης: Νίκη στη μνήμη του Αλκη-Στις καθυστερήσεις το τρίποντο επί της ΑΕΚ

Για ένα αποτέλεσμα έπαιξε ο Αρης, την Τετάρτη (2/2) το βράδυ κόντρα στην ΑΕΚ. Κι αυτό ήταν να χαρεί η ψυχή του Αλκη, ο οποίος δολοφονήθηκε -...


Για ένα αποτέλεσμα έπαιξε ο Αρης, την Τετάρτη (2/2) το βράδυ κόντρα στην ΑΕΚ. Κι αυτό ήταν να χαρεί η ψυχή του Αλκη, ο οποίος δολοφονήθηκε -εν ψυχρώ- λίγες ώρες πριν. Οι «κιτρινόμαυροι» τα κατάφεραν και επικράτησαν με 2-1, έστω κι αν χρειάστηκε να φτάσουν στις καθυστερήσεις.

Μαύρα περιβραχιόνια, η μορφή του Αλη στα μάτριξ και ενός λεπτού σιγή, ως ελάχιστος φόρος τιμής στη μνήμη του.


Αυτό ήταν το θλιβερό σκηνικό, στο οποίο κλήθηκαν να αγωνιστούν οι παίκτες των δύο ομάδων. Το ποδόσφαιρο έρχεται σε δεύτερη μοίρα, αλλά οι αγωνιστικές υποχρεώσεις -καλώς ή κακώς- δεν σταμάτησαν.

Ο Αρης πήρε τεράστια νίκη επί της ΑΕΚ. Το γκολ της λύτρωσης ήρθε στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων από τον Σάκιτς κι έτσι οι Θεσσαλονικείς πλησίασαν κι άλλο στις θέσεις των play off, απέχοντας μόλις τρεις βαθμούς από την 4η θέση.

Ο Ντιαγέ με ασύλληπτο τακουνάκι (44′) είχε κάνει το 1-0 και στο 84′ η Ενωση ισοφάρισε με -επίσης- φοβερό ανάποδο ψαλίδι του Αραούχο.


Στο 30′ ο Αρης κέρδισε πέναλτι, ωστόσο ο διαιτητής Κορδέρο πήρε πίσω την απόφασή του, καθώς δεν εντόπισε, όταν έλεγξε ο ίδιος τη φάση, επαφή του Σάσα με τον Τζαβέλα.

Αρης (Μάντζιος): Σιαμπάνης, Σούντγκρεν, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Λούμορ (91’ Λόπεθ), Σάσα, Ματίγια, Μαντσίνι (83’ Μάνος), Ντιαγέ (83’ Σάκιτς), Ιτούρμπε (62’ Ματέο Γκαρσία), Καμαρά.

ΑΕΚ (Γιαννίκης): Τσιντώτας, Ρότα (78’ Ανσαριφάρντ), Τζαβέλλας, Μήτογλου, Χατζισαφί (78’ Λε Ταλέκ), Σιμόες, Σιμάνσκι (85’ Τάνκοβιτς), Σάκχοφ (46’ Μάνταλος), Τσούμπερ, Γκαρσία (94’ Βράνιες), Αραούχο.

MVP: Ντιαγέ. Ο μέσος του Αρη εκτός από το γκολ ήταν καθοριστικός στη μεσαία γραμμή του Αρη, παίζοντας πιο ελεύθερα αφού είχε πίσω τους Σάσα και Ματίγια.

Δεν υπάρχουν σχόλια