GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Μετά από τόσα χρόνια, τώρα θυμήθηκε ο Σίσκος του Τσολακίδη να ζητάει νομικές εισηγήσεις για τις συνδρομές των εφημερίδων στον Δήμο Αβδήρων

    Αμ ο άλλος που την είδε τιμωρός και εκπρόσωπος της Κάθαρσης (Κριτσίνης) να προτείνει την εγγραφή του Δήμου ως συνδρομητή σε Μουσουλμανικ...

  


Αμ ο άλλος που την είδε τιμωρός και εκπρόσωπος της Κάθαρσης (Κριτσίνης) να προτείνει την εγγραφή του Δήμου ως συνδρομητή σε Μουσουλμανικές εφημερίδες;;; Άντε ο Σίσκος να έχει μια κάποια κακία απέναντί μας, αλλά ο Σάκης να μη ξέρει το καλύτερα να τραγουδάς παρά να μιλάς;;; Τόσο πρόγραμμα live έβγαλε το βράδυ του Σαββάτου…

 Ειλικρινά είναι να απορείς με ορισμένους αυτοδιοικητικούς που αποτυγχάνουν τους στόχους τους και στη συνέχεια στοχοποιούν οποιονδήποτε άλλο, εκτός από τον ίδιο τους τον εαυτό. Και φυσικά αυτό το έργο δεν το βλέπουμε πρώτη φορά να εκτυλίσσεται μπροστά μας, μιας και από τη δημοσιογραφική μας πορεία, έχουν περάσει δεκάδες πολιτικοί και πολιτικάντηδες που προσπαθούν μέσα στην ανυπαρξία τους, να αποκτήσουν ρόλο ύπαρξης.

  Περιστατικό το οποίο αποδεικνύει αρκετά από τα όσα αναφέρουμε, είναι το γεγονός πως ο Σίσκος του Τσολακίδη στον Δήμο Αβδήρων, κατά τη διάρκεια συζήτησης στην Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Αβδήρων, που αφορούσε στις ετήσιες συνδρομές των εφημερίδων, ζητούσε νομικές εισηγήσεις, θαρρείς και όταν ήταν Δήμαρχος ο Β. Τσολακίδης, το δεξί του χέρι ο Γ. Σίσκος, ζητούσε από τον Δήμαρχο νομικές εισηγήσεις για τις συνδρομές των εφημερίδων.


Από την άλλη βέβαια, έχουμε και τον μέγα υπερασπιστή των συμφερόντων του Δήμου Αβδήρων και εκπρόσωπο της κάθαρσης (;), αλλά και ανερχόμενο αστέρι του Ελληνικού Τραγουδιού Αθανάσιο Κριτσίνη, να προτείνει την εγγραφή του Δήμου ως συνδρομητή στις Μουσουλμανικές Εφημερίδες για να λάβει την απάντηση από τον Γ. Τσιτιρίδη πως εφημερίδες που δεν μπορούν να τις διαβάσουν, δεν μπορούν να τις παίρνουν, πράγμα το οποίο ανάγκασε τον Σάκη Κριτσίνη να καταψηφίσει το θέμα, δηλώνοντας πως συμφωνεί με την πρόταση του Γ. Σίσκου, δηλαδή ο Δήμος να μην πληρώνει κάθε χρόνο συνδρομές σε όλες τις εφημερίδες, αλλά σε ορισμένες και την επόμενη χρονιά στις υπόλοιπες.

  Εγώ προσωπικά θα συμφωνήσω και με τους δυο αυτοδιοικητικούς, αν και εφόσον οι κύριοι αυτοί, πληρώνουν στις εφημερίδες τα δελτία τύπου τους και τις ανακοινώσεις που συχνά πυκνά μας στέλνουν οι συνδυασμοί τους, δηλαδή για να το πω πιο απλά για να το καταλάβουν κιόλας, ναι, να μας κόψετε τις συνδρομές προς όφελος του Δήμου, αρκεί να σταματήσετε να είστε τζαμπατζήδες και να πληρώσετε την μέχρι τώρα τζαμπέ αυτοπροβολή σας μέσα από τα δελτία τύπου που μας αποστείλατε.

  Στον Γ. Σίσκο δεν έχω να πω κάτι, γιατί δυστυχώς για ακόμα μια φορά απέδειξε πως από την πολύχρονη πορεία του στην αυτοδιοίκηση, δεν έχει μάθει το παραμικρό. Στον δε Σάκη Κριτσίνη, το μόνο που μπορεί να πει κανείς, είναι το καλή σταδιοδρομία στη νέα του καριέρα ως λαϊκός τραγουδιστής των καφενείων, μιας και το live του Σαββάτου, έσπασε κάθε ρεκόρ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.


Δεν υπάρχουν σχόλια