GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Ροδόπη: 87 ορειβάτες θαύμασαν τις ομορφιές της οροσειράς

Πραγματοποιήθηκε μια κοινή ορειβατική εξόρμηση στην οροσειρά της Ροδόπης  από τον ΕΟΣ Θεσσαλονίκης και τον ΕΟΣ Κομοτηνής την Κυριακή 13/02 κ...


Πραγματοποιήθηκε μια κοινή ορειβατική εξόρμηση στην οροσειρά της Ροδόπης  από τον ΕΟΣ Θεσσαλονίκης και τον ΕΟΣ Κομοτηνής την Κυριακή 13/02 και δόθηκε η ευκαιρία σε ορειβάτες των Συλλόγων να δουν τις ομορφιές του τόπου μας.

Βρέθηκε και στη Μαρώνεια ο ΕΟΣ Θεσσαλονίκης

Συνολικά 87 ορειβάτες συγκρότησαν δύο ισάριθμες ομάδες διαφορετικής δυναμικότητας και με άριστη συνεργασία περπάτησαν σε ορεινά μονοπάτια της περιοχής. Η ομάδα του ΕΟΣ Θεσσαλονίκης αποτελούμενη από 45 ορειβάτες επισκέφτηκε το Σάββατο 12/02 την περιοχή της Μαρώνειας, διανυκτέρευσε σε ξενοδοχείο της περιοχής και την Κυριακή 13/02 με 42 ορειβάτες του ΕΟΣ Κομοτηνής γνώρισαν από κοντά τις ομορφιές της ορεινής Ροδόπης.

«Ο Νομός Ροδόπης μαζί με τους γειτονικούς νομούς Ξάνθης και Έβρου θα μπορούσε να αποτελέσει συνολικά ένα ελκυστικό τουριστικό προορισμό, συνδυάζοντας τις γραφικές παραλίες, τον πλούσιο ορεινό όγκο και τα τουριστικά αξιοθέατα που βρίσκονται στην ευρύτερη περιοχή. Ο ΕΟΣ Κομοτηνής έχει τη δυνατότητα και τη θέληση να συνδράμει σε οποιαδήποτε προσπάθεια τοπικού η περιφερειακού φορέα για την τουριστική αναβάθμιση της περιοχής» αναφέρει σε σχετική του ανακοίνωση ο τοπικός ΕΟΣ.

Πηγή:xronos.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια