GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


ΛΥΡΑΤΖΗΣ: Το ζητούμενο κ.Τσέπελη είναι πως, μια προμήθεια ύψους 68.200 ευρώ το 2019, την πήγες στα ... 946.000 ευρώ!!!!

  *Κατανοούμε Δήμαρχε κ.Τσέπελη όλοι μας οτι ξεχωρίζεις για    τα ακριβά γούστα σου και οτι κινείσαι εδώ και καιρό πλέον  με την αγωνιώδη αλ...

 

*Κατανοούμε Δήμαρχε κ.Τσέπελη όλοι μας οτι ξεχωρίζεις για  τα ακριβά γούστα σου και οτι κινείσαι εδώ και καιρό πλέον με την αγωνιώδη αλλά ταχύτατη πρακτική,  "ότι προλάβεις ... πριν σε  προλάβουν» μέχρι το τέλος της θητείας σου...αλλά και πάλι τα λεφτά είναι πολλά!

Την δικό του λιτό αλλά καυτό σχόλιο έκανε ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης ΝΕΑ ΞΑΝΘΗ Πασχάλης Λύρατζης με αφορμή την προμήθεια παρκομέτρων ύψους 946.000 ευρώ, ενώ με το ίδιο αντικείμενο ο διαγωνισμός του 2019 ήταν ύψους 68.200 ευρώ με ΦΠΑ, σχολιάζοντας την αποκαλυψη του επικεφαλής της δημοτικής παράταξης ΞΑΝΘΗ για όλους Σάββα Μελισσόπουλου και την απάντηση του Δήμαρχου Τσέπελη με...no paper!

Αυτούσια η λιτή του Πασχάλη Λύρατζη:

«Δεν θα σχολιάσω τα no paper του δημάρχου Ξάνθης, αν και οφείλω να τον συγχαρώ γιατί αναβάθμισε την πολιτική του κουλτούρα και όπως ισχυρίζεται, διαθέτει και «καλοκουρδισμένη ορχήστρα» -ο βήχας και το χρήμα δεν κρύβεται - αλλά προσωπικά στον "αδελφούλη" μου  κύριο Τσέπελη. όπως με αποκαλεί κάθε φορά που με συναντάει τυχαία ή άτυχα...

«Το ζητούμενο κύριε Τσέπελη για μένα, την παράταξη ΝΕΑ ΞΑΝΘΗ και τους δημότες, είναι πως μια προμήθεια για ελεγχόμενη στάθμευση ύψους 68.2000 ευρώ με ΦΠΑ το 2019, έφτασε επί των ημερών σ  Σου (Φεβρουάριος 20202), στα 946.000 ευρώ! 

Κατανοούμε δηλαδή Δήμαρχε κ.Τσέπελης όλοι μας οτι ξεχωρίζεις για  τα ακριβά γούστα σου και οτι κινείσαι εδώ και καιρό πλέον με την αγωνιώδη αλλά ταχύτατη πρακτική,  "ότι προλάβεις ... πριν σε  προλάβουν» μέχρι το τέλος της θητείας σου...

Ωστόσο και πάλι αδυνατώ να δικαιολογήσω ένα τόσο υψηλό και υπέρογκο ποσόν που θα χρεωθεί στην πλάτη των δημοτών φυσικά και θα αποτελέσει μάλιστα ένα επiπρόσθετο βάρος στα βαλάντιά τους..

Βέβαια απο την άλλη, ευτυχώς  μιλάμε για προμήθεια μόνο ...946.000 ευρώ, ούτε καν ένα...εκατομμύριο ευρώ δηλαδή!!!

Ευτυχώς ...Το γλιτώσαμε ως δημότες Ξάνθης το εκατομμύριο...προς το παρόν»  

Κατά τα λοιπά, με καλύπτει πλήρως το σχόλιο του συνάδελφου Σάββα Μελοισσόπουλου. Και ο λόγος στους απλούς πολίτες .... κι όχι σε αυτούς των απευθείας αναθέσεων.  

 

Δεν υπάρχουν σχόλια