GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 2ου ΕΠΑΛ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΓΙΑΝΝΗ ΖΕΡΕΝΙΔΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟΥ

Πράγματι έπιασε τόπο οι κινητοποίηση των μαθητών του 2ου ΕΠΑΛ –και των καθηγητών θα σημειώσω εγώ- για το παλιό περίπτερο... σούπερ μάρκετ πο...


Πράγματι έπιασε τόπο οι κινητοποίηση των μαθητών του 2ου ΕΠΑΛ
–και των καθηγητών θα σημειώσω εγώ- για το παλιό περίπτερο... σούπερ μάρκετ που έκλεινε όλο το πεζοδρόμιο, αφού ο πρώην ιδιοκτήτης του –ήταν κλειστό εδώ και 2-3 χρόνια- στην ουσία είχε δημιουργήσει εκεί... σούπερ μάρκετ!!!

Χαρακτηριστικά μάλιστα και τα σχόλια στο fb και στα Στραβά κι Ανάποδα:

«Iraklis Sismanidis-18 Φεβρουαρίου στις 7:15 μ.μ. Η κοινοποίηση των μαθητών του 2ο Επάλ έπιασε τόπο. Σήμερα ήρθαν από τον Δήμο και μάζεψαν το περίπτερο.

Πετρίδου Γεωργία Το έχω ξανά πει, όσο τους ξεφτιλιζεις όσο επιμένεις και το λες δημοσίως τότε ναι θα κάνουν κάτι... Μπράβο στα παιδιά!!

Dermanopoulos Stavros Το συγκεκριμένο όντος δημιουργούσε τεράστιο πρόβλημα περνούσε ο κόσμος μέσα από τον κεντρικότερο και πολυσύχναστο δρόμο με τα πόδια γιατί κάποτε κάποιοι ανέχτηκαν ο ενοικιαστής να κάνει περίπτερο σούπερ μάρκετ και να κλείσει εντελώς πεζοδρόμιο 3-4 μέτρων».

-Ανεξάρτητα ωστόσο από τα παραπάνω σχόλια των δημοτών εγώ θα σημειώσω σημαντικό ρόλο να «φύγει» το περίπτερο και να καθαρίσει το ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ, έπαιξε και ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Γιάννης Ζερενίδης που επόπτευε της κατεδάφισης κι έδινε ως πολιτικός μηχανικός και εργολάβος –και όχι ως απόφοιτος δημοτικού...!

Δείτε και το δρόμο έξω από το σχολείο, καθαρό πλέον και προσβάσιμο για τους πεζούς!


 



Δεν υπάρχουν σχόλια