GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Απεγκλωβίστηκαν 28 άτομα από νησίδα στον Έβρο ποταμό – Ανάμεσά τους 5 παιδιά

  Ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (2/1), με τη συνδρομή της 4ης ΕΜΑΚ και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ορεστιάδας, η μεταφορά 28 ατόμων, ε...

 


Ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (2/1), με τη συνδρομή της 4ης ΕΜΑΚ και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ορεστιάδας, η μεταφορά 28 ατόμων, εγκλωβισμένων σε νησίδα στο μέσο του ποταμού Έβρου στο βόρειο τμήμα του νομού.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τα στοιχεία που παραχώρησε η Πυροσβεστική Υπηρεσία στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, στην επιχείρηση της ΕΛΑΣ που πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι, για τη διάσωση των 21 ανδρών, δύο γυναικών και πέντε παιδιών, συμμετείχαν δέκα πυροσβέστες από την 4η ΕΜΑΚ και την Π.Υ. Ορεστιάδας οι οποίοι μετέφεραν σε ασφαλές σημείο τμηματικά με διασωστική λέμβο τους εγκλωβισμένους.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία οι διασωθέντες είναι καλά στην υγεία τους και οδηγήθηκαν στη Διεύθυνση Αστυνομίας Ορεστιάδας προκειμένου να ακολουθηθούν οι προβλεπόμενες διαδικασίες.

twitter.com

Πυροσβεστικό Σώμα
@pyrosvestiki
Ολοκληρώθηκε μεταφορά 28 ατόμων από νησίδα του ποταμού Έβρου, σε ασφαλές σημείο, στην περιοχή Μαράσια Έβρου. Επιχείρησαν 10 #πυροσβέστες από την 4η ΕΜΑΚ και την Π.Υ Ορεστιάδας με 2 οχήματα και μια διασωστική λέμβο ως συνδρομή στην ΕΛΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια