GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Ελεύθεροι Άνθρωποι: Νέο λογότυπο και συνέδριο επανίδρυσης στις 25 Φεβρουαρίου 2022

  Μετά τον απρόοπτο και άδικο χαμό του ιδρυτή Γιώργου Τράγκα, αναλαμβάνοντας την ηγεσία ο γνωστός δημοσιογράφος Πάρις Κουρτζίδης και μέχρι τ...

 


Μετά τον απρόοπτο και άδικο χαμό του ιδρυτή Γιώργου Τράγκα, αναλαμβάνοντας την ηγεσία ο γνωστός δημοσιογράφος Πάρις Κουρτζίδης και μέχρι τέλη Δεκεμβρίου 2021 εκπρόσωπος Τύπου των «Ελευθέρων Ανθρώπων» (μέσω μαζικής ηλεκτρονικής ψηφοφορίας που συμμετείχαν όλα τα ταυτοποιημένα ενεργά μέλη των «Ελεύθερων Ανθρώπων», τα οποία αριθμούν πάνω από 4.500), δίνει το προσωπικό στίγμα του προχωρώντας σε άμεσες ενέργειες, που θα επαναπροσδιορίσουν το στίγμα του κόμματος, τόσο ενόψει συνεδριακών εργασιών, όσο και των κρίσιμων επερχόμενων βουλευτικών εκλογών.

Πιο συγκεκριμένα αποφασίστηκε:

  1. Η επίσπευση του 1ου Συνεδρίου του κόμματος των Ελευθέρων Ανθρώπων (ΕΛ.Α.) για τις 25 και 26 Φεβρουαρίου, δίνοντας του χαρακτήρα επανίδρυσης με συθέμελες καταστατικές αλλαγές δομής και λειτουργίας, καθώς και επαναδιαμόρφωσης των ιδεολογικών – πολιτικών αρχών και θέσεων.
  2. Η εκλογή νέου προέδρου και κομματικών οργάνων με υβριδική διεξαγωγή (ηλεκτρονική ψηφοφορία), που ήδη έχει αναλάβει εξειδικευμένη και ιδιαίτερα έμπειρη και αξιόπιστη εταιρεία διεξαγωγής διαδικτυακών συνεδρίων και ψηφοφοριών. Στο επικείμενο συνέδριο, όπως ανακοίνωσε ο Πάρις Κουρτζίδης αναμένεται να θέσει εκ νέου υποψηφιότητα, παρότι έχει εκλεγεί κατευθείαν από τη βάση του κόμματος, μέσω μαζικής ηλεκτρονικής ψηφοφορίας που συμμετείχαν όλα τα ταυτοποιημένα ενεργά μέλη των Ελεύθερων Ανθρώπων, τα οποία αριθμούν πάνω από 4.500, όπως αναφέρθηκε και παραπάνω.
  3. Η ριζική αλλαγή του εμβλήματος – σήματος του κόμματος. Το νέο σήμα αποτελεί ένα περιστέρι που συμβολίζει την ελευθερία, συμβάλλει στη δημιουργία ενός αστεριού που καθοδηγεί τους Ελεύθερους Ανθρώπους.
  4. Η αλλαγή των επίσημων χρωμάτων του κόμματος. Αντί του τιρκουάζ, πλέον ο κυρίαρχος χρωματισμός είναι προϊόν συνδυασμού κόκκινου – μπλε, έχοντας διακριτικές πινελιές πράσινου και παρεμβάσεις λευκού χρώματος.
  5. Ο διακριτικός τίτλος του κόμματος πλέον είναι «ΕΛ.Α», αντί «Κ.ΕΛ.ΑΝ», ή αντί «Κ.Ε.Α.» σύμφωνα με το ιδρυτικό καταστατικό του κινήματος.

Το κόμμα των Ελευθέρων Ανθρώπων έχει πια νέα κεντρικά γραφεία επί της οδού Μαυρομματαίων 12 στην Αθήνα, στο Πεδίον του Άρεως, όπου πλέον είναι και η νόμιμη καταστατική έδρα του κόμματος.

Τέλος, με προσωπικές ενέργειες του προέδρου, το κόμμα διατηρεί τον αριθμό τηλεφωνικής επικοινωνίας (2114184850) που ήδη είχε, ενώ απέκτησε και τον τηλεφωνικό αριθμό που χρησιμοποιούσε ο ραδιοφωνικός σταθμός crash radio (2114184853). Ως εκ τούτου τα τηλέφωνα επικοινωνίας των «ΕΛΑ» είναι: 2114184850 & 2114184853.

Οι Ελεύθεροι Άνθρωποι συνεχίζουμε με σιγουριά και αυτοπεποίθηση ότι στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές, όχι μόνο μπορούμε να ταράξουμε τα λιμνάζοντα πολιτικά ύδατα, αλλά και πως, με την είσοδο μας στο ελληνικό κοινοβούλιο, μπορούμε να υλοποιήσουμε το όραμα του ιδρυτή μας, δημιουργώντας ελπίδα και προοπτική στους νέους ανθρώπους και στους Έλληνες πολίτες!

Δεν υπάρχουν σχόλια