GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Η σύμβαση του ΠΡΟΚΕΚΑ Ξάνθης λήγει μέσα στο 2022 και πρέπει να επαναλειτουργήσει και πάλι ως Αστυνομική Σχολή.

Ποια είναι η θέση του Κυβερνητικού Βουλευτή της Ξάνθης στο θέμα αυτό;;; Όπως επίσης, γιατί σφυρίζουν αδιάφορα οι Πρόεδροι του ΕΒΕ, της ΟΕΒΕ...


Ποια είναι η θέση του Κυβερνητικού Βουλευτή της Ξάνθης στο θέμα αυτό;;; Όπως επίσης, γιατί σφυρίζουν αδιάφορα οι Πρόεδροι του ΕΒΕ, της ΟΕΒΕ και του Συλλόγου Ξενοδόχων Ξάνθης στο θέμα αυτό; Δεν είχε οικονομικά οφέλη η Ξάνθη από τη λειτουργία της Αστυνομικής Σχολής;

  Σύμφωνα με τα όσα γνωρίζουμε, η σύμβαση με την οποία μετέτρεψαν την Αστυνομική Σχολή Ξάνθης σε Κέντρο Κράτησης Λαθρομεταναστών «φυλακή» λήγει μέσα στο 2022 και σύμφωνα με τη λογική, θα πρέπει να επαναλειτουργήσει ως Αστυνομική Σχολή.

 Επειδή μέχρι τώρα δεν είδα κάποια σημαντική ανακοίνωση για το θέμα αυτό, ούτε και κάποιον εκ των άμεσα εμπλεκομένων να αναφέρει, ρωτάω ευθέως τόσο τον Κυβερνητικό Βουλευτή να μας πει δημόσια την δική του θέση για το θέμα αυτό, όσο και τους συνδικαλιστές αστυνομικούς της Ξάνθης να δώσουν το δικό τους στίγμα για το αν τελικά θα επαναλειτουργήσει η Αστυνομική Σχολή Ξάνθης όπως η λογική ορίζει ή όχι.

  Επίσης ρωτάω τόσο την πρόεδρο της ΟΕΒΕ, όσο και τους προέδρους των ΕΒΕ και Συλλόγου Ξενοδόχων Ξάνθης, γιατί από τη μη λειτουργία της Αστυνομικής Σχολής, η οικονομία της Ξάνθης και πολλοί επαγγελματικοί κλάδοι, έχουν δεχθεί ένα μεγάλο πλήγμα.

  Και ειλικρινά απορώ με όλους εσάς που προανέφερα και που ντεμέκ ενδιαφέρεστε για το καλό της Ξάνθης, αλλά για το συγκεκριμένο θέμα τα τελευταία χρόνια, κάνετε τουμπεκί ψιλοκομμένο.


Δεν υπάρχουν σχόλια