GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Φιλιατρά-Υπόθεση 14χρονης: Της έδιναν χασίς πριν τα ερωτικά ραντεβού

Τέλος δεν έχουν οι αποκαλύψεις για την υπόθεση της 19χρονης που εξέδιδε την 14χρονη αδελφή της στα Φιλιατρά Μεσσηνίας.


Τέλος δεν έχουν οι αποκαλύψεις για την υπόθεση της 19χρονης που εξέδιδε την 14χρονη αδελφή της στα Φιλιατρά Μεσσηνίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες που βγαίνουν στη δημοσιότητα, στο δεκατετράχρονο κορίτσι χορηγούσαν χασίς για να κάμπτουν την αντίσταση της, πριν τα ερωτικά ραντεβού.

Οι δυο συλληφθέντες που οδηγήθηκαν ενώπιον του Εισαγγελέα με τις κατηγορίες εμπορίας ανθρώπων και την σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, χορηγούσαν χασίς στη 14χρονη πριν τα ερωτικά ραντεβού, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ,  όπως προέκυψε μετά από κατάθεση της 14χρονης στους αστυνομικούς της Ασφάλειας και το επιβεβαίωσε και η 19χρονη αδερφή της.

Την ημέρα που οι γονείς εντόπισαν το ανήλικο κορίτσι, ήταν κλειδωμένο μέσα σε ένα παράπηγμα και θα συνευρίσκονταν ερωτικά με πέντε αλλοδαπούς εργάτες γης. Το ίδιο ρεπορτάζ επισημαίνει ότι, η αδελφή της και ο 28χρονος Βούλγαρος σύντροφός της θα έπαιρναν 20 ευρώ.

Ωστόσο, δεν ήταν η πρώτη φορά που σώθηκε το κορίτσι από τους γονείς του, την τελευταία στιγμή από τα σχέδια του ζευγαριού. Πριν από λίγες ημέρες, ο 28χρονος και η 19χρονη φίλη του, η αδερφή του κοριτσιού, είχαν κλείσει ραντεβού με 16 αλλοδαπούς, το πληροφορήθηκαν οι γονείς και την εντόπισαν πριν συνευρεθεί ερωτικά με τους νεαρούς Πακιστανούς.



Δεν υπάρχουν σχόλια