GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Συνάντηση Κουρτίδη – Slavov για τη συνεργασία Ξάνθης και Σμόλιεν

Συνάντηση όχι μόνο γνωριμίας (σ.σ. λόγω της ανάληψης καθηκόντων του νέου Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης), αλλά και ουσίας θα είναι η αυριανή, σε ε...


Συνάντηση όχι μόνο γνωριμίας (σ.σ. λόγω της ανάληψης καθηκόντων του νέου Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης), αλλά και ουσίας θα είναι η αυριανή, σε ελληνικό έδαφος, στα γραφεία ης Αντιπεροφέρειας.

Οι κ.κ. Κουρτίδης και Slavof θα συζητήσουν μεταξύ άλλων και τις προϋποθέσεις αναβάθμισης των σχέσεων των δύο περιοχών διασυνοριακά, δεδομένου ότι η διάνοιξη της νέας καθέτου απο το Ρόντοζεμ της Βουλγαρίας μέσω Δημαρίου Ξάνθης, είναι στη γεωγραφική ευθύνη της Νομαρχίας Σμόλιεν.

Το εργοτάξιο των έργων της διάνοιξης της καθέτου οδού Ρόντοζεμ – Δημάριο

Ο κ. Slavof δεν είναι η πρώτη φορά που έρχεται επι θητείας του στη Θράκη και δη στην Περιφέρεια, αφού έχει συναντηθεί διαδοχικά με τον κ. Μέτιο αλλά και με άλλους θεσμικούς φορείς.

Για την ιστορία, θα πρέπει να αναφέρουμε, ότι οι πρώτες διασυνοριακές σχέσεις Ξάνθης και Σμόλιεν “χτίστηκαν” επι θητείας Προέδρου της τότε ΤΕΔΚ Ξάνθης αειμνήστου Δημάρχου Σταυρούπολης Χαρίλαου Ανθόπουλου, και συνεχίστηκε επι Νομαρχίας και Περιφερειακής Διοίκησης επίσης του αείμνηστου Γεώργιου Παυλίδη. Επίσης κομβικό ρόλο έπαιξαν οι παρεμβάσεις διαχρονικά των κ.κ. Γ. Αθανασιάδη (ΕΒΕ), Σ. Τσακίρογλου (ΟΕΒΕ) και Αχ. Τσαρτσάρα – Φ. Σιδερίδη (ΠΑΣΟΚ).

Δεν υπάρχουν σχόλια