GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Eπίσκεψη Μελισσόπουλου-Λύρατζη στο παζάρι για τις νέες ...ρουσφετολογικές "θέσεις" Τσέπελη με τη ψήφο Παπαχρόνη!

Αιφνιδιαστική επίσκεψη στο παζάρι πραγματοποίησαν σήμερα οι Σάββας Μελισσόπουλος και Πασχάλης Λύρατζης μετά τις  .... "ρουσφετολογικές&...

Αιφνιδιαστική επίσκεψη στο παζάρι πραγματοποίησαν σήμερα οι Σάββας Μελισσόπουλος και Πασχάλης Λύρατζης μετά τις  .... "ρουσφετολογικές" θέσεις που πέρασε με 20 (!) ψήφους ο Δήμαρχος Τσέπελης το βράδυ της Παρασκευής με την παρουσία και ψήφο των Γιάννη Παπαχρόνη και Ματθαίου Σαββίδη. 

Οι ειδήσεις που βγήκαν απο τη συγκεκριμένη επίσκεψη.

1.Δεν τους περίμεναν και πάλι οι Τσέπελης-Σοφία Ψωμά με τα φερέφωνα, αφού δεν ενημέρωσαν καθώς φαίνεται τον γνωστό Παπαχρόνη...

2.Οι μικροπωλητές στους οποίους θα "αλλάξουν" ...θέση ο Τσέπελης-Ζερενίδης λόγω της Πυροσβεστικής δεν γνώριζαν!

3.Μια φορά Παπαχρόνης....Πάντα Παπαχρόνης!! Τους άλλους λίγο πολύ τους ξέρουμε. Ο χειρότερος όλων όμως έχει ένα όνομα...! Γιάννης Παπαχρόνης!!!

Παραιτήθηκε διαμαρτυρόμενος για το..." σημερινό δημοτικό σύστημα" στο Δήμο και το στηρίζει πρώτος και καλύτερος ο ίδιος!

1.Με την αγορά ΣΚΑΝΔΑΛΟ του "βοσκοτόπιου" του Τριμίτζιου!!! Το μεγαλύτερο σκάνδαλο στην ιστορία του Δήμου Ξάνθης και χθες άδειασε εν ψυχρώ και πάλι τους Μελισσόπουλο και Λύρατζη και κατέστη για μια ακόμη φορά δεκανίκι του Δήμαρχου Τσέπελη, ψηφίζοντας ΥΠΕΡ του ρουσφετιών του!!!!

Μια φορά Παπαχρόνης, πάντα Παπαχρόνης....! 

(σ.σ. Και που  να ξέρατε ο αθεόφοβος τι μηνύματα μου έστελνε κάποτε....Φιφή να χαίρεσαι τον Πρόεδρό σου!)

Δεν υπάρχουν σχόλια