GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



«Με λένε Covid… και δεν είμαι ιός»: Το όνομα ενός Ινδού που έγινε viral

  «Το όνομά μου είναι Covid και δεν είμαι ιός». Αυτή είναι η πρώτη φράση του προφίλ του Ινδού επιχειρηματία Kovid Kapoor στο Twitter, η οποί...

 


«Το όνομά μου είναι Covid και δεν είμαι ιός». Αυτή είναι η πρώτη φράση του προφίλ του Ινδού επιχειρηματία Kovid Kapoor στο Twitter, η οποία έγινε viral.

Αυτός ο 31χρονος άνδρας, αφεντικό μιας ταξιδιωτικής εταιρείας, εξήγησε στο κοινωνικό δίκτυο ότι αυτή την εβδομάδα ταξίδεψε στο εξωτερικό για πρώτη φορά από την έναρξη της πανδημίας και ότι το όνομά του «διασκέδασε πολύ τους ανθρώπους».

«Τα μελλοντικά μου ταξίδια στο εξωτερικό θα είναι διασκεδαστικά!» έγραψε στο Twitter, με μια ανάρτηση που έλαβε 40.000 «like» και έγινε retweet 4.000 φορές, προσθέτοντας ότι αν το μικρό του όνομα τον βοηθούσε να σπάσει τον πάγο στις συναντήσεις, από την άλλη, όταν πήγε να παραγγείλει έναν καφέ, θα ζητούσε να μην ανακοινωθεί σε όλους το μικρό του όνομα.

Είπε στο Γαλλικό Πρακτορείο ότι ελπίζει ότι όλη αυτή η δημοσιότητα θα αντανακλάται στην επιχείρησή του, η οποία βρίσκεται σε δύσκολη θέση όπως όλες εκείνες του κλάδου.

Το Kovid, που σημαίνει, στα Χίντι και τα Σανσκριτικά, ένας «λόγιος ή ένα μορφωμένο άτομο», είναι ένα όνομα που δεν χρησιμοποιείται ευρέως στην Ινδία. Η μητέρα του, εξήγησε, είχε επιλέξει το μικρό του όνομα πολύ πριν γεννηθεί.

«Είναι ένα αξέχαστο όνομα με όμορφο νόημα», είπε. «Κάνει εντύπωση όταν συστήνω τον εαυτό μου. Δεν θα το άλλαζα για τον κόσμο».

Πηγή: naftemporiki.gr με πληροφορίες από AFP, Le Figaro

Δεν υπάρχουν σχόλια