GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Καμία “ΕΛΠΙΣ” με αυτό το κράτος: απόγνωση και επιχειρησιακό κενό!

  Τελικά σε αυτό το κράτος των Αθηνών δεν υπάρχει καμία “ΕΛΠΙΣ”, μιας και με οποιοδήποτε καιρικό ή φυσικό φαινόμενο, παραλύουν τα πάντα, η α...

 


Τελικά σε αυτό το κράτος των Αθηνών δεν υπάρχει καμία “ΕΛΠΙΣ”, μιας και με οποιοδήποτε καιρικό ή φυσικό φαινόμενο, παραλύουν τα πάντα, η απόγνωση είναι το κυρίαρχο συναίσθημα των πολιτών και παράλληλα το επιχειρησιακό κενό, το ένα διαδέχεται το άλλο!

Τα εκχιονιστικά των δήμων και της περιφέρειας, μαζί με τους πυροσβέστες, αστυνομικούς και τον στρατό έδωσαν ολονύχτια μάχη στην Αττική προκειμένου να παράσχουν βοήθεια σε πολίτες που εγκλωβίστηκαν στα αυτοκίνητά τους στην Αττική Οδό.

Οι διακοπές ρεύματος βύθισαν στο σκοτάδι εκατοντάδες νοικοκυριά που μέσα σε αυτές τις συνθήκες έμεναν χωρίς θέρμανση!

Σύμφωνα με εκτιμήσεις ο αριθμός των ανθρώπων που εγκλωβίστηκαν στην Αττική Οδό ήταν συνολικά 5.000. Κατά τη διάρκεια της νύχτας, μάλιστα, επιστρατεύτηκε ο συρμός της ΤΡΑΙΝΟΣΕ με τον οποίο μεταφέρθηκαν άνθρωποι που είχαν απεγκλωβιστεί από τα οχήματά τους.

Αυτή τη στιγμή η επιχείρηση διεξάγεται υπό πολύ δύσκολες συνθήκες, γιατί συνεχίζει να χιονίζει πολύ μέχρι το πρωί της Τρίτης και πρόκειται για δεκάδες αυτοκίνητα εγκλωβισμένα.

Ο κ. Στυλιανίδης απηύθυνε επίσης χθες έκκληση στους πολίτες να αποφύγουν κάθε μετακίνηση.

Ο υπουργός διαβεβαίωσε ότι όλες οι δυνάμεις του κράτους και της τοπικής αυτοδιοίκησης θα βρίσκονταν όλη τη νύχτα σε πλήρη ανάπτυξη, θα συνεχίσουν να παρεμβαίνουν όπου απαιτηθεί.

«Πάση θυσία να αποφύγουμε οποιαδήποτε απώλεια ανθρώπινης ζωής», επισήμανε.

Για το κυκλοφοριακό χάος που δημιουργήθηκε στην Αττική Οδό και την ταλαιπωρία των πολιτών τόνισε ότι θα πρέπει να αναζητηθούν ευθύνες από την εταιρεία διαχείρισης, ενώ επισήμανε ότι η Πολιτεία οφείλει μια συγγνώμη σε όσους ταλαιπωρήθηκαν. «Θέλω να επαναλάβω τη συγγνώμη της Πολιτείας για όσες ανεπάρκειες εμφανίστηκαν ειδικά με την ευθύνη μιας συγκεκριμένης εταιρείας», σημείωσε.

Ακολούθησε το mynews.gr στο Google News για να ενημερώνεσαι άμεσα για όλες τις ειδήσεις και την έκτακτη επικαιρότητα από την Ελλάδα και τον Κόσμο.



Δεν υπάρχουν σχόλια