GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


«Τρέμουν» ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ και ΔΙΚΑΣΤΕΣ! ΚΑΡΤΗΣ: «Χάλασε» το... μηχάνημα και κατά λάθος απενεργοποιήθηκε η κάρτα παρουσίας της Λυκίδου!

  - Μετά τις αποκαλύψεις μας στο maxitisthrakisblogspot.com την πρωτοφανή ΠΑΡΑΝΟΜΗ «γκάφα» τους, αναζητούν άλλοθι για να δικαιολογήσουν τα.....

 


-Μετά τις αποκαλύψεις μας στο maxitisthrakisblogspot.com την πρωτοφανή ΠΑΡΑΝΟΜΗ «γκάφα» τους, αναζητούν άλλοθι για να δικαιολογήσουν τα... αδικαιολόγητα! Δεν δέχονταν χθες την... προσφυγή της Λυκίδου στο πρωτόκολλο!



-Η ΔΕΥΑ ΝΕΣΤΟΥ «ΕΝΩΝΕΙ» Ι. ΚΑΜΑΡΙΔΗ-ΛΕΠΙΔΑ!

*Τελικά το "μάθαμε" κι αυτό! Δεν "φταίει" σε τίποτα ο γιατρός, γιατί για όλα... αποφασίζει και φταίει ο... Γιαλάογλου!!! Η πρωτοφανής απάντηση του Λεπίδα τον οποίο κατέγγελνε ο Ιπποκράτης Καμαρίδης επί Σδρέβανου και τώρα έχει γίνει... «υπαρχηγός» του στη ΔΕΥΑΞ και «μαζί» μεθόδευσαν τον ΠΑΡΑΝΟΜΟ εξωδικαστικό συμβιβασμό του νυν Προέδρου!!! 

-ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΜΕΛΟΥΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΗΣ ΔΕΥΑΞ

Ποτέ δεν συζητήσαμε θέμα Λυκίδου στο Δ.Σ. , ποτέ δεν υιοθετήσαμε το μπούλινγκ σε βάρος της Μαρίας Λυκίδου στην οποία οφείλουμε σε μεγάλο βαθμό την νίκη μας στις εκλογές του Ιούνη 2019!!! 

Πράγματι αυτά που συμβαίνουν καθημερινά πλέον στη ΔΕΥΑΞ... του «Ενός ανδρός Αρχή!», έχουν καταστεί εκτός από γραφικά και ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ και για την ίδια την εταιρεία!

Ενώ δεν περνάει πλέον απαρατήρητο πως «η ΔΕΥΑ Νέστου –και τα συμφέροντά της- στην ουσία «ένωσε» δυο πρώην... εχθρούς και αντιπάλους!!! 

Τον εκ Δήμου Νέστου καταγόμενο γεν. διευθυντή της επιχείρησης Δημήτρη Λεπίδα και τον Πρόεδρο Ιπποκράτη Καμαρίδη που επί εποχής Σδρέβανου τον κατέγγελνε συνέχεια και τον έβγαζε... «ανεπαρκή και ακατάλληλο»! Και τώρα τον έχει... «υπαρχηγό» και δεξί του χέρι!!! 

 ΔΕΥΑΞ όπου πλέον είναι γνωστό τοις πάσι ότι, αποφασίζει ο "ΈΝΑΣ" και μοναδικός...δηλαδή ο Πρόεδρος Ιπποκράτης Καμαρίδης!!! Αφού το Δ.Σ. απλά παρακολουθεί ως "θεατής" και δεν παρεμβαίνει, ο δε Δήμαρχος Τσέπελης προφανώς γιατί "τρέμει" και "φοβάται" τον γιατρό, έχει αφήσει πλέον στο... "έλεος" του Θεού και του, "εγώ δεν γνωρίζω τίποτα!", την επί χρόνια πρώην διευθύντρια και εξ' απορρήτων του Μαρία Λυκίδου!!

Όπως πράγματι φυσικά είναι και... κωμικοτραγικό να στηρίζουμε την πρώην διευθύντρια της ΔΕΥΑΞ... ποιοι; Εμείς...!!!

-Που κυνηγηθήκαμε χωρίς έλεος επί ΕΠΟΧΗΣ Τσέπελη, ενώ με χιλιάδες ευρώ ΕΝΙΣΧΥΟΝΤΑΝ όλα τα γνωστά "παπαγαλάκια" του σημερινού Δημάρχου (σ.σ. Αλλά και του σημερινού Προέδρου...) με την ΥΠΟΓΡΑΦΗ της!! (σ.σ. Αν δείτε τις καταστάσεις του Σδρέβανου επί θητείας του στον νυν Πρόεδρο της ΔΕΥΑΞ Ι. Καμαρίδη, θα πάθετε κυριολεκτικά πλάκα... και γι' αυτό άλλωστε ο τελευταίος, ποτέ δεν τις δημοσιοποίησε!!! Ακόμη κι όταν παρίστανε τον δήθεν... φίλο και ... υποστηριχτή μας, λέγοντας πως κατέθεσε τις αιτήσεις του στον Σδρέβανο για να «υπερασπίσει» τα... συμφέροντά μας!!!!).

ΜΟΝΟ Ο ΦΑΝΟΥΡΑΚΗΣ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ ΚΑΜΑΡΙΔΗ

Η υπόθεση λοιπόν της Μαρίας Λυκίδου και η εν "ψυχρώ" εξόντωσή της -για να είμαι ειλικρινής, μόνο ο Φανουράκης εξακολουθεί και την στηρίζει όσο μπορεί, αν και είναι κι αυτός υποχρεωμένος πλέον να "καθυποταχτεί" στις τελικές αποφάσεις του Δήμαρχου Τσέπελη που αποδεικνύει εμπράκτως πλέον ότι το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να μην πάει ο ίδιος... φυλακή και να περνάει ζωή χαρισάμενη! – αρχίζει και γίνεται εκτός από γραφική και επικίνδυνη!

Το νέο λοιπόν της συγκεκριμένης υπόθεσης;! Για όλα φταίει πλέον ο... Στέργιος Γιαλάογλου!!! Δηλαδή ο άνθρωπος τον οποίο ΠΡΩΤΟ ΠΡΩΤΟ έβαλε στο ... "στόχαστρο" ο νυν Πρόεδρος της ΔΕΥΑΞ Ιπποκράτης Καμαρίδης, διαδίδοντας την περίοδο που ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ -και το εννοώ αυτό και γραπτά!- έξω τις... ΕΞΩΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ "συμφωνίες" του με τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑ Νέστου!!! (σ.σ. Πριν καν αναλάβει μάλιστα Πρόεδρος!) στην ταβέρνα του Σταθμού τον Σεπτέμβριο του 2019!!! 

-Γεγονός καταγεγραμμένο από τότε στον «ΜΑΧΗΤΗ»

ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ

*Κι έχουμε και λέμε για τα πρόσφατα σχετικά γεγονότα...

Ο Πρόεδρος της Επιχείρησης ΔΕΥΑΞ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ ΚΑΜΑΡΙΔΗΣ έβγαλε λοιπόν προσωπική απόφαση για να μετακινήσει την Λυκίδου Μαρία στις 29-9-2021 από τη ΔΕΥΑΞ στο... Δήμο Ξάνθης! (σ.σ. Χωρίς καν να ρωτήσει τα άλλα μέλη... Τον αντιπρόεδρο Χρήστο Μούρκα, τον Τόλη Ελευθεριάδη, τον Πάνο Αμβροσιάδη, τον Λεβέντ, τον εκπρόσωπο των εργαζομένων Γιώργο Καμπερόπουλο που έχει πλέον καταστεί... τύποις εκπρόσωπός τους αφού κάποια στιγμή διαφώνησε με απευθείας ανάθεση του Προέδρου άκουσε τα σχολιανά του όπως και ο Μούρκας που στην ίδια συνεδρίαση ψήφισε λευκό...!).

Παρουσιάστηκε λοιπόν την επομένη μέρα η Μαρία Λυκίδου στην Διευθύντρια Διοικητικών Υπηρεσιών του Δήμου Ξάνθης Πόπη Τζανόγλου και τους επέδειξε το σχετικό έγγραφο.

Η Διευθύντρια Διοικητικών Υπηρεσιών του Δήμου Ξάνθης, απάντησε ότι δεν δύναται με αυτήν την απόφαση να την τοποθετήσει διότι δεν είναι νόμιμη!!!

Λόγω της παρατυπίας της αποφάσεως , επέστρεψε λοιπόν η Μαρία Λυκίδου την ίδια κιόλας μέρα στην εργασία της στην ΔΕΥΑ Ξάνθης με αποτέλεσμα να «ειδοποιηθεί» ο Πρόεδρος να πάει στο γραφείο του και να φύγει τρέχοντας... αναζητώντας τον Δήμαρχο Τσέπελη.

Στην ουσία δηλαδή πήρε φύλλο πορείας σε μία μέρα να φύγει από την δουλειά της και να παρουσιαστεί στον Δήμο και επέστρεψε πίσω!!!

Για τέτοιο τραγέλαφο μιλάμε!

Εν συνεχεία Μαρία Λυκίδου, προσέφυγε στα Δικαστήρια Ξάνθης, ζητώντας προσωρινή ρύθμιση κατάστασης με ασφαλιστικά μέτρα.

Αυτά εκδικάσθηκαν την 1-12-2021. Και σε αυτά η πρώην διευθύντρια της ΔΕΥΑΛ έλαβε και προσωρινή διαταγή που αναστέλλει κάθε πράξη της ΔΕΥΑΞ αναφορικά με την εργασία της και την μισθοδοσία της .

Προσέξτε ωστόσο τη νέα μεθόδευση του Προέδρου πάντα ΕΡΗΜΗΝ των μελών του Δ.Σ.

Εκδίδει λοιπόν νέα απόφαση ο Ιπποκράτης Καμαρίδης με άλλο αριθμό, παραβιάζοντας ευθέως και απόλυτα την προσωρινή διάταξη του Μονομελούς Πρωτοδικείου Ξάνθης!!!!

Δηλαδή μετά την έκδοση Προσωρινής Διαταγής, και ενώ η ΔΕΥΑΞ Ξάνθης όφειλε να τηρήσει αυτήν και να αναστείλει την εφαρμογή της απόφασης του Προέδρου που αφορούσε στην μετακίνησή της , εξέδωσε απόφαση με αριθμό 264647 /11-10-2021, με το ίδιο περιεχόμενο (!), προκειμένου να παραπλανήσει αρχές και υπαλλήλους, αγνοώντας μάλιστα και το έγγραφο του Δήμου Ξάνθης που έλαβε και υπηρεσιακά με το οποίο η Διεύθυνση Διοικητικών Υπηρεσιών Δήμου Ξάνθης αρνήθηκε την τοποθέτησή της!! .

Δηλαδή αποφασίζει ο Πρόεδρος Καμαρίδης χωρίς την έγκριση του ΔΣ της ΔΕΥΑΞ και γράφει στα υποδήματά του και την διευθύντρια διοικητικού Δήμου Ξάνθης και συνδικαλίστρια Πόπη Τζανόγλου.

Η τραγική συνέχεια.

Στις 5-1-2022 οι υπηρεσίες λοιπόν της ΔΕΥΑΞ διέκοψαν με έγγραφο την μισθοδοσία της Λυκίδου με αναδρομική ισχύ από 1-1-2022 κι ενώ αυτή συνεχίζει να εργάζεται στην ΔΕΥΑΞ μέχρι και την 11-1-2022!

Στις 11-11-2022 λοιπόν κατά την αποχώρησή της από την Υπηρεσία ώρα 15:05, διαπίστωσε ότι απενεργοποιήθηκε η κάρτα παρουσίας που λειτουργεί ηλεκτρονικά.

Σε ερώτηση λοιπόν της Λυκίδου προς τον Λεπίδα, ποιος αποφάσισε την απενεργοποίηση της κάρτας ο Λεπίδας απάντησε ότι έλαβε εντολές από τον ... Γιαλάογλου!!!

(σ.σ. Δηλαδή ούτε λίγο πολύ, δείχνει τον νομικό της επιχείρησης να λειτουργεί ως...Πρόεδρος, εμφανώς για να καλύψει βέβαια τον Ιπποκράτη Καμαρίδη...!!! Μετά ωστόσο από το χθεσινό αποκαλυπτικό μας δημοσίευμα στο maxitisthrakisblogspot, ο Διευθυντής Οικονομικών Υπηρεσιών Παναγιώτης Κάρτης πανικόβλητος τι έκανε λέτε; Πήγε στην Μαρία Λυκίδου και της είπε... «Χάλασε» το μηχάνημα και κατά λάθος...απενεργοποιήθηκε η κάρτα παρουσίας σου!!!»

Απίστευτο κι όμως αληθινό! 

Δηλαδή ένας Εισαγγελέας πλέον θα πρέπει να ασχοληθεί μόνο με τα όσα διαδραματίζονται στη ΔΕΥΑΞ που παράλληλα έχει βέβαια μπροστά της και τα... «χρωστούμενα» στη ΔΕΥΑ Νέστου αλλά και τις νέες ποινικές υποθέσεις που είναι θέμα χρόνου να προσδιοριστούν αφού και η μηνυτήρια αναφορά του μέλους της ΔΕΥΑΞ Φάνη Παπαδάκη έχει πάρει ήδη το δρόμο της!!! 

Και αναμένεται απλά να οριστεί η δικάσιμος!!! Όπου βέβαια θα λάμψει και η αλήθεια!

ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΜΕΛΟΥΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΗΣ ΔΕΥΑΞ

Και η ομολογία μέλους της ΔΕΥΑΞ!!! Και δημόσια μάλιστα...

«Ποτέ δεν συζητήσαμε θέμα Λυκίδου στο Δ.Σ. , ποτέ δεν υιοθετήσαμε το μπούλινγκ σε βάρος της Μαρίας Λυκίδου στην οποία οφείλουμε σε μεγάλο βαθμό την νίκη μας στις εκλογές του Ιούνη 2019!!! Κι αυτό που υφίσταται οφείλουμε όλοι να το καταδικάσουμε φυσικά....»

Κι εδώ πάμε στην άλλη τραγελαφική παράμετρο...

Αυτήν λοιπόν την παράνομη συμπεριφορά του Προέδρου αλλά και του Γεν. Διευθυντή της ΔΕΥΑΞ Δημήτρη Λεπίδα που ήδη έχει «δράσει» κατά των συμφερόντων της εταιρείας αφού καλούσε τα μέλη να ψηφίσουν υπέρ των συμφερόντων της, έρχεται και επικροτεί ο Δήμος Ξάνθης και ο Δήμαρχος Τσέπελης, διότι:

«δεν ανακόπτει αυτήν αφενός και αφετέρου αποδέχεται και αφήνει μια παράτυπη και παράνομη διαδικασία να συνεχίζεται και να εξελίσσεται» και να αποτελεί πλέον πρώτο θέμα στην τοπική κοινωνία!!!»

Ενώ σε προσωπική επικοινωνία της Λυκίδου με τον Δήμαρχο Τσέπελη, ο τελευταίος δήλωσε για άλλη μία φορά ότι έχει άγνοια...!!!!

-Εγώ δεν γνωρίζω τίποτα από όλα αυτά... ήταν η απάντησή του στην επί χρόνια ΕΞ' ΑΠΟΡΡΗΤΩΝ του στη ΔΕΥΑΞ!!!! Και πλέον πιστή του επί χρόνια συνεργάτη και φίλη, που έδωσαν μαζί με τον σύζυγό της, την ΨΥΧΗ τους για να κερδίσει τις εκλογές τον Ιούνη 2019 και να πάρει το Δήμο Ξάνθης!!!

Και με πιο απλά λόγια... Ο Δήμος Ξάνθης προσπαθεί δηλαδή να αποδώσει βαρύτητα, νομιμότητα και εγκυρότητα στις αποφάσεις του Προέδρου της ΔΕΥΑ Ξάνθης Ιπποκράτη Καμαρίδη;;;!!!

Ενώ υπάρχουν ήδη σοβαρές εκκρεμότητες;;;

ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΥΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ

1. Πως θα νομιμοποιήσει Ο Τσέπελης μία απόφαση του Καμαρίδη η οποία εκδόθηκε εντελώς παράτυπα; Και ΕΡΗΜΗΝ του Δ.Σ. που σίγουρα ΔΕΝ θα την ψήφιζε;! Και το γνωρίζει και ο ίδιος ο Πρόεδρος;

2. Με ποια απόφαση και έγγραφο θα καταβάλλεται η μισθοδοσία της Λυκίδου Μαρίας από τον... Δήμο Ξάνθης; Ο ένας Οργανισμός δημοσίου δικαίου και η επιχείρηση ιδιωτικού δικαίου;

3. Ποιο θα είναι το ύψος της μισθοδοσίας της, ποιος θα είναι ο φορέας καταβολής αυτής, και ποια είναι η ημερομηνία διαφοροποίησης του φορέα πληρωμής;

Και στα νεότερα.

Σύμφωνα λοιπόν με δημοσιογραφικές πληροφορίες, επειδή η Λυκίδου Μαρία, λίγο πριν την συνταξιοδότησή της, και μετά από 35 χρόνια εργασίας (!!!) είναι σε πλήρη απόγνωση, με την εν ψυχρώ προσωπική, ψυχική αλλά και υπαλληλική της εξόντωση, πήγε στην Εισαγγελία Ξάνθης και κατήγγειλε το συνεχές και απίστευτο μπούλινγκ που δέχεται σε όλα τα επίπεδα και φυσικά θα καταφύγει και στα δικαστήρια... προκειμένου να δοθεί επιτέλους ένα τέλος στις ανομίες του Προέδρου της ΔΕΥΑΞ Ιπποκράτη Καμαρίδη και στο εκδικητικό του μένος εναντίον της -που το καλοκαίρι 2021 παραλίγο να της στοιχίσει και την ίδια της την ζωή αφού μεταφέρθηκε λιπόθυμη στο Γεν. Νοσοκομείο Ξάνθης- στην κάλυψή του από τον Δήμαρχο Τσέπελη και τον Δήμο που με το έγγραφο της Τζανόγλου αρχικά πήρε ξεκάθαρο το μέρος της;!!! .

(σ.σ. Επισημαίνω οτι στο επεισόδιο εκείνο, ο Δήμαρχος Τσέπελης ήταν αυτός που "πίεσε" και ανάγκασε την Λυκίδου να μην καταθέσει μήνυση για την επ΄αυτοφόρω σύλληψη του ανθρώπου που με τις απειλές και ύβρεις στο γραφείο του εν γνώσει των προβλημάτων υγείας της, της προκάλσε το λιποθυμικό επεισόδιο και την επείγουσα μεταφορά της στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης...)

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΚΑΙ Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΤΗς ΔΕΥΑΞ , ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ...ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ Ι. ΚΑΜΑΡΙΔΗ

Και στις τελευταίες εξελίξεις. Στις 13-1-2022 η Λυκιδου κατέθεσε προσφυγή κατά της απόφασης μετακίνησης που εξέδωσε ο Πρόεδρος Ιπποκράτης Καμαριδης ατομικά χωρίς την έγκριση του ΔΣ, στο πρωτόκολλο της ΔΕΥΑΞ. Η γραμματέας στο πρωτόκολλο αρνήθηκε να την παραλάβει και να δώσει αριθμό πρωτοκόλλουη στην προσφυγή της Λυκιδου, κατόπιν εντολών του κυρίου Λεπίδα από το... δήμο Νέστου και πρωτίστως φυσικά του προέδρου της ΔΕΥΑΞ Ιπποκράτη Καμαριδη που βάζει άλλους... μπροστά!!!

Ωστόσο εκείνη είχε κοινοποιήσει την προσφυγή της σε όλα τα μέλη του Δ.Σ. αυτήν τη φορά με αποτέλεσμα να προκληθεί πανικός, διότι ήταν πλέον όλοι ενήμεροι!

Οπότε μετά από ώρες την κάλεσαν και της είπαν να την... καταθέσει και θα πάρει πρωτόκολλο.

Αφού πρώτα επαναλαμβάνω ότι η Λυκιδου έστειλε μόνη της σε όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου την προσφυγή της χωρίς... πρωτόκολλο και φυσικά και στον Δήμαρχο Τσέπελη προκειμένου να μη δηλώνει συνεχώς... άγνοια!!!

Η ΔΕΥΑΞ... Ενός ανδρός Αρχή !!!

ΓΙΑΤΙ ΤΡΕΜΕΙ ΚΑΙ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΟΝ Ι. ΚΑΜΑΡΙΔΗ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΣΕΠΕΛΗΣ;

Γεννιέται όμως ένα επί πλέον ερώτημα σε όλα τα παραπάνω.

Μα είναι δυνατόν ένας Δήμαρχος δηλώνοντας "άγνοια" αλλά και... ΣΙΩΠΩΝΤΑΣ προφανώς από "φόβο" "δειλία" και "τρόμο" μην τ' ακούσει κι αυτός (!) από τον γιατρό, όπως τα... "άκουσε" και η 3μελής Επιτροπή Φορολογικών Υποθέσεων Δήμου Ξάνθης με Πρόεδρο τον Φανουράκη (!) πριν λίγες μέρες για τον γνωστό "παιδότοπο" του οποίου επί 15ετία και πλέον είναι αφανής εταίρος του; Και όπως τα άκουσαν και οι δικηγόροι του; Να ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ τέτοιες παράτυπες και εκδικητικές μεθοδεύσεις; Και μάλιστα σε βάρος της πρώην διευθύντριάς του; Που τον "ΈΣΩΣΕ" και στα πλέον δύσκολά του; Όταν τον έστελνε ο Μελισσόπουλος για ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ενώπιον της Δικαιοσύνης; Και όχι μόνο;;;

Τελικά Δήμαρχος Ξάνθης είσαι εσύ κύριε Τσέπελη ή ο... Ιπποκράτης Καμαρίδης; Και το ίδιο ερώτημα στο έχουν θέσει και οι πλέον στενοί συνεργάτες σου αλλά και τα μέλη του νυν Δ.Σ. της ΔΕΥΑΞ!!!

Καθότι... Ούτε στην εποχή του... Εμβέρ Χότζα θα γίνονταν αυτά που συμβαίνουν τώρα στη ΔΕΥΑΞ αλλά και στο Δήμο Ξάνθης!!!!

ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΜΕΛΟΥΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΗΣ ΔΕΥΑΞ: ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΥΚΙΔΟΥ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ ΚΑΜΑΡΙΔΗΣ

Ποτέ δεν συζητήσαμε θέμα Λυκίδου στο Δ.Σ. , ποτέ δεν υιοθετήσαμε το μπούλινγκ σε βάρος της Μαρίας Λυκίδου στην οποία οφείλουμε σε μεγάλο βαθμό την νίκη μας στις εκλογές του Ιούνη 2019!!!

"Μ"

(σ σ. Και σύντομα βέβαια και η συγκλονιστική αποκάλυψη... Για την ΤΡΟΜΕΡΗ ζημιά που ήδη προκλήθηκε σε βάρος της ΔΕΥΑΞ σε σχέση με την επί χρόνια διένεξή της με τη ΔΕΥΑ Νέστου. Κάτι που πρώτος αποκάλυψε βέβαια ο Νομικός σύμβουλος με τον φάκελο που παρέδωσε και στον Φάνη Παπαδάκη... επιχειρώντας να ΔΙΑΣΩΣΕΙ αυτά που ήδη ωστόσο είχαν... "καταγκρεμιστεί" με τις παντελώς ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ "εξωδικαστικές" συμφωνίες του νυν Προέδρου...! Για χάριν της καλής ...γειτνίασης ... φυσικά!!!).

Δεν υπάρχουν σχόλια