GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


ΚΑΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΣΕΓΓΕΛΙΔΗ ΜΕ ΓΙΑΝΝΗ ΙΕΡΟΠΟΥΛΟ

Στην «Ανοιχτή γραμμή» όμως του ΝΕΧΤ tv με αφορμή και την ονομαστική του εορτή, μίλησε και ο Πρόεδρος του συλλόγου Ξενοδόχων Γιαννη Ιερόπουλο...

Στην «Ανοιχτή γραμμή» όμως του ΝΕΧΤ tv με αφορμή και την ονομαστική του εορτή, μίλησε και ο Πρόεδρος του συλλόγου Ξενοδόχων Γιαννη Ιερόπουλου που αποκάλυψε ότι δέχτηκε στο μαγαζί της γυναίκας του τον επίσης εορτάζοντας Γιάννη Τσεγγελίδη που του είπε, επί λέξει, «να ξέρεις ότι συνεχίζω τον αγώνα μου, θα πάρω την δημαρχία με οποιοδήποτε τρόπο»

Διαβάστε τον αποκαλυπτικό και απολαυστικό διάλογο μεταξύ του Πάνου Παπαδόπουλου και του Γιάννη Ιερόπουλου:

Π.Π. « Ερώτηση: Σας βλέπω πανικόβλητο κύριε Πρόεδρε (των ξενοδόχων)! Πως βλέπει ο Ιερόπουλος την δυναμική επιστροφή του Γιάννη Τσεγγελίδη ;»

Γ. Ι. «Καταρχήν δεν είμαι πανικόβλητος και 2ον …»

Π.Π. « Είστε γιατί εκεί τώρα υπεύθυνος της Σταυρούπολης έχετε διορίσει, ο συνδυασμός σας (σ.σ. Σάββας Μελισσόπουλος-ΞΑΝΘΗ για όλους...) τον πρώην Δήμαρχο τον κο Γιώργο Καρακασαλίδη ως υπεύθυνο, τώρα τι μου λέτε;».

Γ. Ι. «Λοιπόν, σήμερα το πρωί πέρασε ο φίλος μου ο Γιάννης ο Τσεγγελίδης από το κατάστημα της γυναίκας μου, αγκαλιαστήκαμε!»

Π.Π. «Να σας πει χρόνια πολλά;

Γ.Ι. «Ανταλλάξαμε τις ευχές μας και μου είπε ότι «να ξέρεις ότι συνεχίζω τον αγώνα μου για τη δημαρχία την οποία θα την πάρω με οποιοδήποτε τρόπο».

Δεν υπάρχουν σχόλια