GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Αυτοκτόνησε ο Αρης στη Λαμία-Εμεινε εκτός ημιτελικών με δύο χαμένα πέναλτι

Aξιος της μοίρας του. Ο Αρης δεν κατάφερε να σκοράρει ούτε στη Λαμία και είδε στο τέλος να ολοκληρώνεται ο εφιάλτης, με τους γηπεδούχους να ...


Aξιος της μοίρας του. Ο Αρης δεν κατάφερε να σκοράρει ούτε στη Λαμία και είδε στο τέλος να ολοκληρώνεται ο εφιάλτης, με τους γηπεδούχους να παίρνουν την πρόκριση στους «4» του Κυπέλλου.

Οι Θεσσαλονικείς αγνοούν το γκολ στο 2022 και ήδη γεύτηκαν πικρό αποκλεισμό, μένοντας εκτός διεκδίκησης του Κυπέλλου στην παράταση, που ήταν από τους βασικούς τους στόχους φέτος.

Και όλα αυτά, ενώ το αποτέλεσμα του πρώτου ματς (0-0) τους έδινε προβάδισμα και το μόνο που ήθελαν ήταν ένα γκολ. Ο Καμαρά έχασε πέναλτι στο 15′, στ0 64′ οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν για το γύρισμα του Τζανδάρη ότι πέρασε όλη τη γραμμή, πριν μπλοκάρει ο Σαράνοφ και κάπως έτσι φτάσαμε την παράταση, καθώς το 0-0 δεν άλλαξε στο ματς

Εκεί, οι Θεσσαλονικείς έχασαν μια-δυο ευκαιρίες και στο 118′ είδαν τον Τζανετόπουλο να κάνει το 1-0 και να δίνει τεράστιο προβάδισμα στην ομάδα του. Κι όμως, οι «κιτρινόμαυροι» είχαν κι άλλη ευκαιρία.

Ο Γκάμα εκτέλεσε πέναλτι στην τελευταία φάση του ματς, ο Σαράνοφ απέκρουσε και στην επαναφορά ο Γκάνεα έστειλε την μπάλα πολύ μακριά και τον Αρη εκτός συνέχειας του θεσμού.

Λαμία (Γρηγορίου): Σαράνοφ, Τζανετόπουλος, Αντέτζο, Σαραμαντάς (85’ Ορτέγκα), Προβυδάκης, Μπεχαράνο, Τζανδάρης, Μπανγκουρά, Ταϊρόν (30’ Νούνιες), Ρόμανιτς (106’ Τσούκαλος), Καραμάνος (78’ Αραμπούλι).

Αρης (Μάντζιος): Σιαμπάνης, Σούντγκρεν, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Γκάνεα, Σάσα, Ντιαγέ (92’ Ματίγια), Μαντσίνι (109’ Μάνος), Ματέο Γκαρσία (75’ Γκάμα), Μπερτόγλιο (66’ Ιτούρμπε), Καμαρά.


Δεν υπάρχουν σχόλια