GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


ΑΥΤΟΨΙΑ κ.Εισαγγελέα! Και εγκαίνια-φιέστα για τον Τσέπελη, ετοίμαζε ο Ανδρέας Χρηστίδης στα "παράνομα" νέα γραφεία του!

   *Στον Εισαγγελέα Πατρών  θα απολογηθεί ο Ξανθιώτης Γυμναστής -που κατηγόρησε με πρωτοσέλιδο ο Ανδρέας Χρηστίδης για τα αναβολικά- με δικη...

  

*Στον Εισαγγελέα Πατρών  θα απολογηθεί ο Ξανθιώτης Γυμναστής -που κατηγόρησε με πρωτοσέλιδο ο Ανδρέας Χρηστίδης για τα αναβολικά- με δικηγόρο τον Στέγιο Γιαλάογλου! 

Μέχρι και..."εγκαίνια" φιέστα, ετοίμαζε ο προπονητής-ταμίας  της Σχολής Πολεμικών τεχνών TAE KWON DO και υπάλληλος του Δήμου Ξάνθης Ανδρέας Χρηστίδης, για τα "παράνομα" γραφεία-γυμναστήριο που σε χρόνο ρεκόρ ετοίμασε στο "ετοιμόρροπο" του ΑΡΙΩΝΑ -έπεσε πολύ χρήμα μάλιστα , ΠΑΡΑΝΟΜΑ και χωρίς καμιά άδεια !!!

Κι ενώ ο ίδιος ισχυρίζεται οτι ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΑΝ και "δείχνει" εκτός απο τον Δήμαρχο Τσέπελη και την Γενική γραμματέα Σοφία Ψωμά και τον Θανάση Πανδρακλάκη αλλά και τον γνωστό "εργολάβο-μπογιατζή" του Δήμου Ξάνθης και φυσικά και τις υπηρεσίες και φυσικά τους Ιγιαννίδη και  Στέλιο Γουναρίδη!!! 

(σ.σ. Το θέμα γνωρίζουν και καλύπτουν (!) και παρατάξεις του δήμου Ξάνθης που αιφνιδιαστικά μπήκαν στο γυμναστήριό του πριν λίγες  μέρες...!!! Και βρήκαν εκεί ένας ηλικιωμένος και μια κοπέλα που ειδοποίησαν τον Χρηστίδη να έρθει στο χώρο όπως και έγινε...!!! Αφού η ταμπέλα της σχολής, βρίσκονταν στο κτίριο απο αρχές Ιανουαρίου 2022!!! )  

Οι αποκαλύψεις ωστόσο του "Μ" έχουν ήδη προκαλούν ντόμινο εξελίξεων, καθώς ο Ανδρέας Χρηστίδης επιχειρεί να "μετατωπίσει" τις ευθύνες του και αλλού, ενώ κανείς δεν γνωρίζει προς το παρόν που είναι...υπεύθυνος ο εν λόγω κύριος. Στο Αθλητικό Κέντρο της Ασπίδας, ή στο Κολυμβητήριο όπου κατέχει μάλιστα και....κλειδιά!!! 

Ενώ παρουσία του έγιναν και οι πρώτες "πρόβες-δοκιμές" για την πισίνα με αποτέλεσμα να...πλημμυρίσει ακόμη και το υπόγειο!!!! 

Που ακριβώς δουλεύει ο συγκεκριμένος υπάλληλος του Δήμου Ξάνθης και ποιός τον ελέγχει για το ωράριο εργασίας του κύριε προϊστάμενε Θανάση Πανδρακλάκη;  

ΑΥΤΟΨΙΑ ΑΞΙΟΤΙΜΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΞΑΝΘΗΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!

Φυσικά η μοναδική λύση είναι μία. Να διατάξει ο Εισαγγελέας Ξάνθης ΑΥΤΟΨΙΑ στο εν λόγω κτίριο του "Αρίωνα" για να λάμψει επιτέλους η αλήθεια!!! 

Και πάραυτα να προστατευθεί το δημόσιο συμφέρον και η νομιμότητα!

 Εδώ που φτάσαμε, τα πράγματα είναι πολύ απλά. Ή εμείς λέμε ψέματα, οπότε θα πρέπει να οδηγηθούμε πάραυτα στον Εισαγγελέα Ξάνθης, ή ανοίγουν οι Ασκοί του Αιόλου -όπως θα έλεγε και ο Φανοράκης- για να δούμε τι "κρύβεται" απο την συγκεκριμένη περίεργη "ιστορία" με πρωταγωνιστές την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Ξάνθης (Κατερίνα Μανά), την Πολεοδομία (Νικολόπουλος) και φυσικά το δίδυμο Τσέπελης-Σοφία Ψωμά!! Αλλά και πως βρέθηκε το ΧΡΗΜΑ που ξοδεύτηκε για τα έργα που ήδη έγιναν στον συγκεκριμένο δημοτικό χώρο!!! 

(σ.σ. Και μην μας πουν για τίποτα δωρεές πάλι, χορηγών του Δημάρχου Τσέπελη....)

Φυσικά όλη η τοπική κοινωνία γνωρίζει την αλήθεια και οτι πίσω απο τον αθλητικό σύλλογ "ΟΡΕΣΤΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΞΑΝΘΗΣ" απο την εποχή ακόμη που η συγκεκριμένη σχολή λειτουργούσε στην οδό Βενιζέλου και ο εν λόγω προπονητής-Ταμίας έρχονταν στα γραφεία του "Μαχητή" για τις δραστηριότητες του συλλόγου του, γενικό "αφεντικό" γενικό αφεντικό σε όλα, είναι ο ...Ανδρέας Χρηστίδης!!! 

Ενώ οι γονείς δίνουν 50 ευρώ το μήνα για τους μεγάλους και 30 ευρώ για τους μικρούς στον προπονητή-ταμία!

Σημειώνεται επίσης οτι ο γυμναστής Ξάνθης που κατηγορείται για τα αναβολικά και έβαλε στο στόχαστρο ο προπονητής-ταμίας της Σχολής TAE KWON DO Ανδρέας Χρηστίδης, θα απολογηθεί ενώπιον του Εισαγγελέα Πατρών με δικηγόρο τον Στέργιο Γιαλάογλου

Ακολούθησε το thrakitoday στο Google News για να ενημερώνεσαι άμεσα για όλες τις ειδήσεις και την έκτακτη επικαιρότητα από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια