GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Συνελήφθη ο Παναγιώτης Κάρτης της ΔΕΥΑΞ με την αυτόφωρη διαδικασία, στο νοσοκομείο λιπόθυμος ο Νίκος Τσιμπιρής!!!

   *Συγκοπή και λιποθυμία λέει η ιατρική γνωμάτευση και αγωγή καταθέτει η δικηγόρος του, τόσο κατά του Οικονομικού διευθυντή της ΔΕΥΑΞ όσο κ...

  

*Συγκοπή και λιποθυμία λέει η ιατρική γνωμάτευση και αγωγή καταθέτει η δικηγόρος του, τόσο κατά του Οικονομικού διευθυντή της ΔΕΥΑΞ όσο και κατά της διοίκησης και παντός υπευθύνου!!!

Βόμβα! Πριν λίγη ώρα με την αυτόφωρη διαδικασία συνελήφθη ο διευθυντής οικονομικής υπηρεσίας της ΔΕΥΑΞ  ΚΑΡΤΗΣ Παναγιώτης μετά από μήνυση που υπέβαλε o Τσιμπιρής  Νίκος υπάλληλος ΔΕΥΑΞ για τον εργασιακό εκφοβισμό και το συνεχές μπούλινγκ που δέχεται μετά την πρώτη δικαίωσή του στα  ασφαλιστικά μέτρα που είχε καταθέσει.

Για την ακρίβεια την Τετάρτη 25 Ιανουαρίου στις 2 το μεσημέρι ο Κάρτης Παναγιώτης (σ.σ. Με εντολές άνωθεν;) επιτέθηκε λεκτικά με απειλές στον υπάλληλο Τσιμπιρή Νίκο με σκεπτικό ότι .. «δήθεν» προκάλεσε ζημιά στην επιχείρηση 18.000 € και με αυτόν τον τρόπο προσπάθησε για άλλη μια φορά να τον τρομοκρατήσει με απειλές προκειμένου να τον αναγκάσει να «παραιτηθεί» από την θέση του και να επανέρθει η «εκλεκτή» του Προέδρου….εκτελώντας μια ακόμη διατεταγμένη υπηρεσία.

Αυτός ο εκφοβισμός και το τρομερό μπούλινγκ που προκάλεσε στον υπάλληλο ο Κάρτης, είχε ως αποτέλεσμα να πάθει λιποθυμικό σοκ ο Νίκος Τσιμπιρής και να μεταφερθεί κατεπειγόντως με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης!!

Καθώς οι γιατροί διέγνωσαν συγκοπή-λιποθυμία, ενώ επί τόπου μετέβη και η δικηγόρος του Λίτσα Μιχαηλίδου η οποία αναζήτησε τον Πρόεδρο αλλά συνάντησε "κλειστές" θύρες, ενώ άφαντος ήταν και ο εκπρόσωπος των εργαζομένων στη Διοίκηση Γιώργος Καμπερόπουλος. 

Είναι το δεύτερο φοβερό μπούλινγκ σε βάρος υπαλλήλου στη ΔΕΥΑΞ, αφού το καλοκαίρι το ίδιο μπούλινγκ δέχτηκε και η πρώην διευθύντρια ΔΕΥΑΞ (επί Τσέπελη…) Μαρία Λυκίδου μετά τις σε βάρος της ύβρεις και φωνές που δέχτηκε από τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑΞ Ιπποκράτη Καμαρίδη με αποτέλεσμα επίσης να μεταφερθεί λιπόθυμη στο Νοσοκομείο Ξάνθης και να παρέμβει ο Δήμαρχος Ξάνθης, αποτρέποντας στην ίδια και τον σύζυγό της να καταθέσουν μήνυση σε βάρος του με την διαδικασία του αυτοφώρου. 

Σημειώνεται ότι όταν ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΞ Ιπποκράτης Καμαρίδης προκάλεσε λιποθυμικό σύνδρομο στην Μαρία Λυκίδου, γνώριζε τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε...!

Η καθαρή θέση του «Μαχητή» που ήταν δυστυχώς απολύτως σίγουρος για τις σημερινές δυσάρεστες εξελίξεις.

Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΡΤΗΣ στα πλαίσια μιας γενικότερης Στρατηγικής των Διευθυντών και του Προέδρου της ΔΕΥΑΞ  λειτούργησε και λειτουργεί με σκοπό την εξόντωση ψυχική και εργασιακή του έντιμου και καθαρού υπαλλήλου Τσιμπιρή Νίκου, νομίζοντας προφανώς ότι με τον τρόπο αυτό θα "ικανοποιήσει" τον νυν Πρόεδρο και πρώην… υβριστή του Ιπποκράτη Καμαρίδη και θα τον αναγκάσει να "καθυποταχθεί" στις "πιέσεις" της διοίκησης "παραιτούμενος" από τη θέση του προϊσταμένου αν και με πτυχίο του ΑΠΘ προς όφειλες της "εκλεκτής" τους, που είναι απόφοιτος Δ.Ε. 

ΜΈΧΡΙ εδώ και μη παρέκει όμως. 

Τώρα θα υποστεί τις συνέπειες της δικαιοσύνης τόσο ο ίδιος ο ΚΑΡΤΗΣ Παναγιώτης όσο και οι ηθικοί αυτουργοί του εργασιακού εκφοβισμού που δέχεται εδώ και μήνες ο Νίκος Τσιμπιρής και δεν λύγισε.

Εδώ τα πράγματα σοβάρεψαν. Εάν η εργοδοσία έχει πρόβλημα με κάποιον εργαζόμενο οφείλει να τηρήσει τα νόμιμα και δέοντα και όχι ακρότητες!!! Οι μεσαιωνικές και εξευτελιστικές μέθοδοι πρέπει σε κάθε επίπεδο να ανακόπτονται με κάθε τρόπο. Τον λόγο έχει η Δικαιοσύνη και επαναλαμβάνουμε την άποψή μας.

Η Μαρία Λυκίδου έπρεπε από την πρώτη στιγμή επίσης να αντιδράσει  για το συνεχές μπούλινγκ που δέχονταν από τον Πρόεδρο Ιπποκράτη Καμαρίδη και τους "διευθυντές" του.

Το μπούλινγκ σε βάρος των εργαζομένων και των υπαλλήλων δεν θα περάσει!!! 

Η ΔΕΥΑΞ δεν είναι "μαγαζί"  του Προέδρου Ιπποκράτη Καμαρίδη. Τελεία και παύλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια