GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Συνάντηση του Δημάρχου Θάσου με την Αντιπεριφερειάρχη Ευρωπαϊκών προγραμμάτων της ΑΜΘ Μαρία Πολυμέρου

   Την Παρασκευή 07 Ιανουαρίου 2022  πραγματοποιήθηκε συνάντηση στο Γραφείο του Δημάρχου Θάσου μεταξύ του Δημάρχου Θάσου κ. Ελευθέριου Κυρια...

  

Την Παρασκευή 07 Ιανουαρίου 2022 πραγματοποιήθηκε συνάντηση στο Γραφείο του Δημάρχου Θάσου μεταξύ του Δημάρχου Θάσου κ. Ελευθέριου Κυριακίδη και της Θεματικής Αντιπεριφερειάρχη Διεθνών Σχέσεων και Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων της Περιφέρειας ΑΜΘ κας. Μαρίας Πολυμέρου.Στη συνάντηση συμμετείχαν οι Αντιδήμαρχοι Τεχνικών Υπηρεσιακών και Πολεοδομίας κ. Σταύρος Τσολάκης, Περιβάλλοντος Καθαριότητας και Πολιτικής Προστασίας κ. Ευστράτιος Πυρήνας και ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΘ κ. Κωνσταντίνος Μανίτσας.

Ήταν η 1η συνάντηση της κας. Μαρίας Πολυμέρου με την Διοίκηση του Δήμου Θάσου μετά την ανάληψη των νέων καθηκόντων της, κατά την οποία ενημερώθηκε αναλυτικά για τα ζητήματα που απασχολούν το Δήμο Θάσου τόσο σχετικά με τα νέα καθήκοντά της όσο και γενικά με την Περιφέρεια ΑΜΘ.

Σχετικά ο Δήμαρχος Θάσου κ. Ελευθέριος Κυριακίδης δήλωσε:

«Η συνεργασία μας μέχρι σήμερα με την κα. Αντιπεριφερειάρχη ήταν συνεχής, ως η μοναδική Περιφερειακής Σύμβουλος της Θάσου.

Πλέον θα είναι ακόμη πιο στενή και εποικοδομητική προς όφελος των κατοίκων του τόπου μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια