GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Συνέντευξη τύπου και κοπή της Πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας στην Αντιπεριφέρεια Ξάνθης

Την Παρασκευή 14 Ιανουαρίου στις 9:30 π.μ., στην αίθουσα συνεδριάσεων της Π.Ε. Ξάνθης θα δοθεί συνέντευξη τύπου όπου θα τεθούν από τον Αντι...


Την Παρασκευή 14 Ιανουαρίου στις 9:30 π.μ.,
στην αίθουσα συνεδριάσεων της Π.Ε. Ξάνθης θα δοθεί συνέντευξη τύπου όπου θα τεθούν από τον Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης κ. Κωνσταντίνο Κουρτίδη ζητήματα που αφορούν την Περιφερειακή Ενότητα Ξάνθης. Αμέσως μετά θα λάβει χώρα η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας της Περιφερειακής Ενότητας Ξάνθης, την οποία θα ευλογήσει ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ξάνθης και Περιθωρίου κκ. Παντελεήμων.

  Το δελτίο τύπου που εξέδωσε η ΠΕ Ξάνθης, αναφέρει τα ακόλουθα:

  Σας προσκαλούμε στη Συνέντευξη Τύπου που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2022 στις 9:30 π.μ., στην αίθουσα συνεδριάσεων της Π.Ε. Ξάνθης, σχετικά με ζητήματα που αφορούν την Περιφερειακή Ενότητα Ξάνθης.

  Ακόμη, σας ενημερώνουμε ότι την ίδια ημέρα, στις 10:30 π.μ. θα λάβει χώρα στο Διοικητήριο Ξάνθης, τηρούμενων των σχετικών Υγειονομικών Πρωτοκόλλων, η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας της Περιφερειακής Ενότητας Ξάνθης, την οποία θα ευλογήσει ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ξάνθης και Περιθωρίου κκ. Παντελεήμων.

  • Ο Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης
  • Κωνσταντίνος Κουρτίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια