GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



ΔΗΜΟΣ ΞΑΝΘΗΣ: Η Ειρ. Χαριτωνίδου νέα γραμματέας, αντιπρόεδρος ο Χατζηαντωνίου. Χωρίς μάσκα ο Τσέπελης!

  Χωρίς εκπλήξεις και με τυπικές διαδικασίες, έγινε στις 12 το μεσημέρι η συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Ξάνθης για την εκλογή του νέου...

 

Χωρίς εκπλήξεις και με τυπικές διαδικασίες, έγινε στις 12 το μεσημέρι η συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Ξάνθης για την εκλογή του νέου Προεδρείου αλλά και των Επιτροπών (Οικονομικής  και Ποιότητας Ζωής).

Σε αυτήν επιβεβαιώθηκε και επίσημα η απόλυτη ταύτιση πλέον της παράταξης ΑΓΑΠΗ με τον....Τσέπελη!!!! Και τον Παπαχρόνη να ακολουθεί μάλιστα...!!!

Δεν απομένει πλέον και επίσημα η συγκεκριμένη παράταξη να μετατραπεί από ΑΓΑΠΗ για τη Ξάνθης  σε ΑΓΑΠΗ για τις θέσεις και τον.....Τσέπελη!!! 

Αναλυτικότερα 




 Στη θέση του Προέδρου του Δημοτικού συμβουλίου Ξάνθης  επανεκλέχθηκε με 21 ψήφους ο Γιάννης Μπούτος, ενώ στη θέση του Αντιπροέδρου εκλέχθηκε ο δημοτικός σύμβουλος της μείζονος αντιπολίτευσης Σάκης Χατζηαντωνίου με 20 ψήφους και στη θέση του Γραμματέα η δημοτική σύμβουλος της παράταξης Μελισσόπουλου, Ειρήνη Χαριτωνίδου με 26 ψήφους!

Σημειώνεται ότι σύσσωμη η παράταξη Παπαχρόνη ψήφισε για Πρόεδρο και πάλι τον Μπούτο τον οποίο είχε πάει στην....Αποκεντρωμένη με σκληρές καταγγελίες στο παρελθόν για τον τρόπο που διεύθυνε τις συνεδριάσεις!

ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ 

Για την Οικονομική Επιτροπή ο Δημαρχόπουλος πρότεινε τον...εαυτό του(!)  και εκλέχτηκε απο τη μείζονα  αντιπολίτευση με αναπληρωματικό τον Κυριάκο Παπαδόπουλο (απο την μείζονα αντιπολίτευση που με τις ανεξαρτητοποιήσεις θα έχει πλέον μόνο ένα μέλος)  ενώ απο την παράταξη Μελισσόπουλου εκλέχτηκε ο Γιώργος  Καλογερής με αναπληρωματικό τον Παναγιώτη Σταυρακάρα. 

ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ 

Στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής από την μείζονα αντιπολίτευση εκλέχθηκε ο Θωμάς  Ηλιάδης με αναπληρωματική την Παυλίδου.  

Από την παράταξη Μελισσόπουλου εκλέχτηκε μέλος ο Σινάν Τοπ με αναπληρωματικό τον Τσαρεκτσή 

Απο την συνεδρίαση απουσίαζαν οι δημοτικοί σύμβουλοι Ματθαίος Σαββίδης, Πάνος Σταυρακάρας και Χασάν Ογλού Φερτούν ως δικαιολογημένοι.  (Ασθενείς ή όχι δεν διευκρινίστηκε πλην του Σταυρακάρα)

Το φλουρί κέρδισε ο δημοτικός σύμβουλος Ξάνθης Τάσος Θεοδωρίδης.

Μερικές φώτο απο το fb 



  • Αναλυτικά τα αποτελέσματα:
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΗΜΟΥ ΞΑΝΘΗΣ
  • Προέδρος: Ο Δημαρχος Μανώλης Τσέπελης

Δεν υπάρχουν σχόλια