GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Δήμος Ξάνθης και Αντιπεριφέρεια, να αναλάβουν την άσκηση πίεσης προς πάσα κατεύθυνση, ώστε να αποζημιωθούν οι πολίτες που οι περιουσίες τους υπέστησαν ζημιές από τη φωτιά. Να αποζημιωθούν με ευθύνη των ιδιοκτητών της καπναποθήκης όμως και όχι από κάποιον φορέα

  Είναι αρκετοί οι συμπολίτες μας που είδαν τις περιουσίες τους να παθαίνουν μεγάλες ζημιές από την φωτιά που ξέσπασε στην καπναποθήκη.

 


Είναι αρκετοί οι συμπολίτες μας που είδαν τις περιουσίες τους να παθαίνουν μεγάλες ζημιές από την φωτιά που ξέσπασε στην καπναποθήκη.
Θα ήταν φαιδρό το να αφεθούν μόνοι τους να παλεύουν για την αποκατάσταση των ζημιών, τη στιγμή που και ο Δήμος αλλά και η Αντιπεριφέρεια Ξάνθης μπορούν και πρέπει να τους στηρίξουν στην προσπάθεια αιτήματος αποζημίωσης από τους ιδιοκτήτες της καπναποθήκης, αφού ήταν χρέος των ιδιοκτητών, να περιφρουρούν την περιουσία τους και να φροντίζουν έτσι ώστε να μην αποτελεί κίνδυνο για τη δημόσια υγεία, αλλά και για τις ζωές συνανθρώπων μας, που έτυχε να επενδύσουν τις οικονομίες μιας ζωής, για να αγοράσουν ένα διαμέρισμα στο συγκρότημα πολυκατοικιών που γειτνιάζει με την καπναποθήκη.

  Όταν μιλάμε κύριε Τσέπελη και κύριε Κουρτίδη για κοινωνική πολιτική, νομίζουμε πως και η στήριξη απέναντι στον δίκαιο αγώνα των συμπολιτών μας για να αποκαταστήσουν τις όποιες ζημιές πάθανε, είναι κάτι δεδομένο. Και στα πλαίσια αυτά, ο Δήμος Ξάνθης πρωτοπόρος εχθές εξέδωσε δελτίο τύπου με το οποίο κάνει γνωστό πως θα στηρίξει τους συμπολίτες μας στην διεκδίκηση αποζημιώσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια