GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Βιασμός-Θεσσαλονίκη: Κατασχέθηκαν κινητά κι άλλων, τι δείχνει το βίντεο που αναλύουν οι αρχές

  Παναγιώτης Σωτηρόπουλος

 


Παναγιώτης Σωτηρόπουλος

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση βιασμού της 24χρονης Γεωργίας στη Θεσσαλονίκη, αλλά και για το θέμα του κυκλώματος μαστροπείας και διακίνησης ναρκωτικών.

Τα τελευταία 24ωρα κατασχέθηκαν 6-7 κινητά κι άλλων προσώπων που φέρονται να εμπλέκονται στην υπόθεση βιασμού της 24χρονης και να συνδέονται με το κύκλωμα που ερευνάται.

Στα κινητά τηλέφωνα και στους ηλεκτρικούς υπολογιστές αναζητούνται βίντεο από το πάρτι στη σουίτα 401, συνομιλίες και μηνύματα για τον τρόπο προσέγγισης των κοριτσιών.

Όπως μεταφέρει το makthes.gr φαίνεται πως έχει προκύψει ερωτικό βίντεο που συνδέεται με την υπόθεση. Στο συγκεκριμένο βίντεο φαίνεται μια κοπέλα και δυο άντρες που συμμετέχουν σε σεξουαλικές πράξεις και ένας τρίτος άνδρας φαίνεται να βιντεοσκοπεί.

Οι φήμες έχουν φουντώσει και οι αρχές αναζητούν μέσα από τα ηλεκτρονικά ίχνη τον αρχικό αποστολέα.

Ένα πολυεργαλείο που διαθέτουν οι ειδικές υπηρεσίες της ΕΛ.ΑΣ, που θυμίζει τάμπλετ, «σπάει» τα πάντα και ανιχνεύει ακόμα και διαγεγραμμένες πληροφορίες και διεγερμένα βίντεο και φωτογραφίες.

Εξάλλου ο καθηγητής Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας του ΑΠΘ, Νίκος Ράικος, κατέθετε για δύο ώρες για τις εξετάσεις της 24χρονης, αλλά δεν κατέθεσε για τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων της 24χρονης που ακόμη δεν έχουν έρθει από την Ελβετία.

Ακολούθησε το thrakitoday στο Google News για να ενημερώνεσαι άμεσα για όλες τις ειδήσεις και την έκτακτη επικαιρότητα από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια